Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Krimpen aan den IJssel – Jan Steenstraat

Bent u op zoek naar onafhankelijk advies bij het afsluiten of aanpassen van uw hypotheek? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en ontdek uw mogelijkheden. Deze afspraak kan bij ons op kantoor of bij u thuis plaatsvinden.

Vita Hypotheekadvies Krimpen aan den IJssel

Wilt u een hypotheek afsluiten voor bijvoorbeeld de aankoop, verbouwing of het onderhoud van een huis? Vita Hypotheekadvies Krimpen aan den IJssel helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo geeft onze lokale adviseur antwoord op al uw vragen over hypotheken en vertelt hij bovendien welke mogelijkheden er voor u zijn. Desgewenst adviseert en begeleidt hij u vervolgens ook bij het aanvragen en afsluiten van de hypotheek.

Oriëntatiegesprek altijd gratis

Wij starten altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij ons op kantoor, via een internetverbinding of bij u thuis. Tijdens dit gesprek probeert de adviseur een compleet beeld van uw situatie en wensen te krijgen. Hij kan hierdoor precies vertellen welke mogelijkheden u heeft, welke vervolgstappen hierbij horen en met welke kosten u mogelijk te maken kunt krijgen. U kunt hiervoor snel en eenvoudig zelf een afspraak aanvragen. Dit kan online via het aanvraagformulier op deze pagina of telefonisch via 0180 – 22 90 90.

Gratis oriëntatiegesprek met onze adviseur aanvragen?

  Uw reden voor de afspraak?

  Uw contact gegevens:

  Dhr.Mevr.

  Bent u een bestaande klant?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  … of bel 0180 – 22 90 90

  (tijdens openingstijden)

  Onze openingstijden:

  Maandag 08:30 – 22:00 uur

  Dinsdag 08:30 – 22:00 uur

  Woensdag 08:30 – 22:00 uur

  Donderdag 08:30 – 22:00 uur

  Vrijdag 08:30 – 22:00 uur

  Zaterdag 08:30 – 22:00 uur

  Zondag gesloten

  Wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen?

  Laat onze ervaren adviseur gratis uw maximale hypotheek berekenen!

  Echt onafhankelijk hypotheekadvies

  Vita Hypotheekadvies Krimpen aan den IJssel adviseert en bemiddelt compleet onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan één of meerdere specifieke hypotheekaanbieders. Onze adviseurs hebben hierdoor alle vrijheid om samen met u de best passende hypotheek te kiezen. Wij kunnen hierbij het aanbod van bijna alle hypotheekaanbieders in Nederland voor u vergelijken. Zelfs uw eigen bank wordt hierin meegenomen. Bij deze vergelijking kijken wij vervolgens niet alleen naar de laagste maandlasten, maar ook naar de juiste voorwaarden. Zo vinden wij altijd een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

  rabobank hypotheek

  ing bank hypotheek

  abn amro hypotheek

  aegon hypotheek

  florius hypotheek

  Voor al uw hypotheekvragen kunt u bij Vita Hypotheekadvies Krimpen aan den IJssel terecht

  Uw eerste huis kopen

  eerste huis kopen

  Wilt u uw eerste huis kopen? Dan wilt u weten hoeveel u kunt lenen en hoe het vervolgproces verloopt.

  Een ander huis kopen

  ander huis kopen

  Gaat u een ander huis kopen? Dan krijgt u mogelijk te maken met een overwaarde, restschuld of dubbele lasten.

  Hypotheek oversluiten

  hypotheek oversluiten

  Betaalt u een hoge rente of loopt uw rentevast periode bijna af? Dan wilt u mogelijk uw hypotheek oversluiten.

  Verbouwing financieren

  verbouwing financieren

  U wilt uw verbouwing financieren? Mogelijk kunt u uw hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten.

  Hypotheek voor ondernemers

  hypotheek voor ondernemers

  Bent u ondernemer en heeft u geen vast of juist een flexibel inkomen? Een hypotheek voor ondernemers is vaak mogelijk.

  Tweede huis kopen als belegging

  tweede huis kopen als belegging

  Een tweede huis kopen als belegging? Dat kan mogelijk met uw overwaarde of een investeringshypotheek.

  Financiering huis verduurzamen

  financiering huis verduurzamen

  U kunt de verduurzaming van uw huis met uw hypotheek financieren. Hier zitten vaak meer voordelen aan vast.

  Een koophuis en scheiden

  koophuis en scheiden

  Gaan jullie scheiden met een koophuis? Dan moet er gezamenlijk veel geregeld worden.

  Uitstekende klantbeoordeling

  Bij Vita Hypotheekadvies hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. Zo horen wij graag wat we goed doen of waar we nog aan kunnen werken om onze dienstverlening te verbeteren. Op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl hebben klanten daarom de mogelijkheid om hun ervaring met onze organisatie te delen. Gemiddeld wordt onze dienstverlening hier met een 9,9 beoordeeld. Klanten zeggen vooral onze persoonlijke betrokkenheid en de snelheid waarmee wij handelen op prijs te stellen. Wilt u onze dienstverlening zelf ook eens ervaren? Vraag dan meteen een gratis oriëntatiegesprek aan.

  Wij zijn super tevreden met Paul! Deze man is echt goud waard, staat altijd voor je klaar en doet echt super veel voor je! Geen vraag is teveel. Hele fijne ervaring met Paul, mochten we ooit nog verhuizen dan gaan we zeker naar hem terug! - Rosanne Koelewijn over adviseur Paul van der Pennen, maart 2023 op advieskeuze.nl
  Heel fijn geholpen door Paul. Hij neemt alle tijd voor je en reageert snel als je vragen hebt. Ook wordt het gehele proces, dat soms best ingewikkeld kan zijn, stapje voor stapje uitgelegd. Jouw hypotheekzaken zijn bij Paul in goede handen! - Joël Kaman over adviseur Paul van der Pennen, maart 2023 op Google

  Benieuwd of u kunt besparen op uw hypotheek?

  Laat u goed adviseren. Wij staan voor u klaar! Vraag direct een gratis afspraak aan.

  Uw hypotheekadviseur in Krimpen aan den IJssel staat al ruim 25 jaar voor u klaar

  Vita Hypotheekadvies adviseert en bemiddelt al meer dan 25 jaar als onafhankelijk intermediair op het gebied van hypotheken en verzekeringen. In deze jaren stonden wij altijd voor u klaar met eerlijk en persoonlijk hypotheekadvies. Nog steeds beantwoorden onze deskundige adviseurs dagelijks de meest uiteenlopende vragen over hypotheken. Zij behandelen hierbij ook de complexere situaties zoals een hypotheek voor ondernemers of een tweede huis kopen als belegging. Dit doen zij niet alleen vanuit onze vestiging in Krimpen aan den IJssel, maar ook vanuit andere kantoorlocaties in Nederland. Zo hebben wij bijvoorbeeld vestigingen in Rotterdam Hillegersberg, Rhoon, Roosendaal en Amsterdam Zuid.

  Een gratis hypotheekgesprek bij ons op kantoor of via een videoverbinding

  Wilt u een afspraak maken voor een gratis hypotheekgesprek? U kunt met al uw hypotheek gerelateerde vragen terecht bij onze hypotheekadviseur in Krimpen aan den IJssel. Wij nodigen u hiervoor graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of via een videoverbinding.

  Onze hypotheekadviseur bij u thuis?

  Woont u in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen of Krimpen aan den IJssel? Dan kan de afspraak ook bij u thuis plaatsvinden. Wilt u direct een afspraak aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier op deze pagina in. Wij nemen hierna spoedig contact met u op om de afspraak in te plannen.

  Onze adviseur in Krimpen aan den IJssel

  hypotheekadviseur paul van der pennen van vita hypotheekadvies krimpen aan den ijssel

  Paul van der Pennen

  Hypotheekadviseur

  Adres en Bereikbaarheid

  Post- en bezoekadres:

  Vita Hypotheekadvies
  Jan Steenstraat 12a
  2923 CP Krimpen aan den IJssel
  T: 0180 – 22 90 90

  Route, parkeren en openbaar vervoer:

  Onze hypotheekadviseur in Krimpen aan den IJssel is goed bereikbaar met de auto. Rij hiervoor via de N210 naar de Abram van Rijckevorselweg. Neem vervolgens de afslag naar de Algeraweg en sla af bij de Van Ostadelaan. U kunt gratis parkeren op de Jan Steenstraat of de Pieter de Hoochstraat. Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u met streekbus 98 of 97 reizen naar bushalte Van Ostadelaan. Ons kantoor bevindt zich op 6 minuten loopafstand.

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

  Wilt u weten hoeveel u maximaal en verantwoord kunt lenen? U kunt eenvoudig zelf uw maximale hypotheek berekenen met behulp van onze online rekentool. Deze berekening is echter slechts een indicatie. De hoogte van uw maximale hypotheek is immers afhankelijk van heel veel verschillende factoren. Wilt u precies weten hoeveel uw maximale hypotheek bedraagt? Maak dan een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek met onze deskundige hypotheekadviseur in Krimpen aan den IJssel.

  Kan ik ook een hypotheekadviseur aan huis laten komen?

  Woont u in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Barendrecht of Krimpen aan den IJssel? Dan kan de afspraak ook bij u thuis plaatsvinden. Maak hiervoor een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek via het formulier op deze pagina. Wij nemen hierna spoedig contact met u op om de afspraak in te plannen.

  Nieuwe hypotheek afsluiten of huidige hypotheek aanpassen?

  Wij vertellen u graag wat er voor u mogelijk is tijdens een gratis oriëntatiegesprek.

  Wilt u ook niets missen?

  Wilt u niets missen over hypotheken, verzekeringen of de woningmarkt. Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal eens per maand een mail met nieuws, tips en achtergrondverhalen.