Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Gratis oriënterend gesprek voor hypotheekadvies

Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo krijgt u de mogelijkheid om zonder verplichtingen kennis te maken met één van onze deskundige adviseurs. Naast de kennismaking worden ook uw huidige financiële situatie en de gewenste nieuwe situatie besproken. Na dit eerste hypotheekgesprek weet u vaak globaal hoeveel u maximaal kunt lenen en wat voor soort hypotheek het beste bij u past. Bent u momenteel op zoek naar hypotheekadvies en wilt u hier een oriënterend gesprek voor inplannen? Vul dan uw gegevens in en klik op ‘afspraak aanvragen’. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op om gezamenlijk een afspraak in te plannen.

Gratis oriënterend gesprek inplannen?

Vul dan het onderstaand formulier in.

  Direct telefonisch een afspraak maken?

  Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken? Bel ons gerust!

  075 – 670 55 66

  (ma-vr, 9:00-17:30 uur)

  hypotheekadvies voor starter

  Hypotheekadvies voor het afsluiten of aanpassen van een hypotheek

  Staat u op het punt een huis te kopen of te verbouwen? Dan moet u hier in veel gevallen een hypotheek voor afsluiten. Zowel het afsluiten van een nieuwe hypotheek als het oversluiten of aanpassen van een bestaande hypotheek is een complex proces. Daarnaast heeft de uitkomst van dit proces ook nog eens  langdurige invloed op uw financiële situatie. Het is daarom raadzaam om tijdig deskundig hypotheekadvies in te winnen. Wij vergelijken bijvoorbeeld de rentetarieven en voorwaarden van bijna 40 verschillende aanbieders. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie.

  Uw hypotheek in 4 stappen

  • Stap 1

   Oriëntatiegesprek

   Gratis hypotheekgesprek

  • Stap 2

   Hypotheekaanbod

   Vrijblijvend renteaanbod

  • Stap 3

   Definitieve aanvraag

   Uploaden documenten

  • Stap 4

   Gefeliciteerd!

   Hypotheek is afgesloten!

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Maak zonder verplichtingen kennis met een adviseur bij u in de buurt!

  Vrijblijvend gesprek inplannen?

  Vul dan het onderstaand formulier in.

   Lage kosten voor hypotheekadvies? Bij ons ruim 17% voordeliger!

   Vita Hypotheekadvies begrijpt heel goed dat u niet te veel wilt betalen voor uw hypotheekadvies. Wij hanteren daarom altijd lage tarieven. Ons tarief is gemiddeld zelfs meer dan 17% lager dan het tarief van andere adviseurs in onze regio. Dit percentage blijkt uit de rapportage van Advieskeuze over het eerste kwartaal van 2019. Dit komt mede doordat wij ons, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Hypotheekshop of Hypotheker, niet op dure A-locaties hebben gevestigd. Ook betaalt u bij ons niet mee aan dure reclames en advertenties. Dit komt uw portemonnee vervolgens meteen ten goede!

   Onafhankelijk hypotheekadvies

   Vita Hypotheekadvies is niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker. Onze onafhankelijkheid kan u vervolgens veel voordeel opleveren! Hierdoor kunnen onze hypotheekadviseurs namelijk de rentes en voorwaarden van circa 40 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Dit alles natuurlijk tegen een zeer scherp tarief.

   Maximale hypotheek berekenen?

   Gratis en vrijblijvende kennismaking?

   Actuele hypotheekrentes vergelijken?

   Uitstekende klantbeoordeling

   Onze klanten hebben ons hypotheekadvies met een 9,9 beoordeeld! Wij zijn hier extra trots op omdat bij ons de kwaliteit van het advies en de tevredenheid van u als klant altijd voorop staan. Deze beoordeling is gebaseerd op de ervaring van ruim 1.000 klanten op het platform Advieskeuze. Dit onafhankelijke platform is mede bekend om haar (voormalige) samenwerking met de Consumentenbond. Alle klantbeoordelingen worden bovendien door Advieskeuze.nl op echtheid gecontroleerd.

   hypotheekadvies voor doorstromers

   Gratis oriënterend gesprek aanvragen?

   Vul dan het onderstaand formulier in.

    Vita Hypotheekadvies bij u in de buurt

    Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur bij u in de buurt? Ons team is landelijk actief en staat op meerdere locaties voor u klaar! Naast vestigingen in Noord-Holland hebben wij bijvoorbeeld ook vestigingen in Friesland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Vanuit deze locaties helpen wij u graag met het vinden en afsluiten van een hypotheek die past bij uw situatie. Dit geldt ook voor de bijbehorende verzekeringen. Natuurlijk kan er ook een adviseur bij u thuis langs komen. Zoek een vestiging bij u in de buurt of maak direct een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

    Wij helpen u graag!

    Heeft u vragen of wilt u een adviseur spreken? Aarzel dan niet en neem direct telefonisch contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en kunnen indien gewenst een afspraak inplannen. Ook kunnen zij u doorverbinden met een adviseur of vestiging van Vita Hypotheekadvies .

    075 – 670 55 66

    (ma-vr, 9:00-17:30 uur)

    hypotheekadvies voor oversluiten

    Veelgestelde vragen over hypotheekadvies

    Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

    Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

    Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

    Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

    Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

    Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.