fbpx

Hypotheekadvies Zaandam

Vita Hypotheekadvies Zaandam

Vita Hypotheekadvies Zaandam / Peperstraat 92 / 1502 AK Zaandam

Bent u ook op zoek naar een hypotheekadviseur in Zaandam? Dan bent u bij Vita Hypotheekadvies Zaandam aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al meer dan 20 jaar lang uw ideale partner voor het afsluiten, oversluiten of aanpassen van een hypotheek of verzekering. Wilt u gratis en vrijblijvend kennis maken met één van onze adviseurs? Maak dan direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. Gebruik hiervoor het onderstaand formulier of bel ons op 075 – 670 55 66. U kunt ook tijdens kantooruren gewoon bij ons binnenlopen.

Oriënterend gesprek aanvragen bij Vita Hypotheekadvies Zaandam?

Vraag ook een gratis en vrijblijvende afspraak aan via het onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen.

Openingstijden Vita Hypotheekadvies Zaandam

Let op: Afspraken buiten kantoortijden eventueel in overleg mogelijk!

Maandag

9:00 – 17:30

Dinsdag

9:00 – 17:30

Woensdag

9:00 – 17:30

Donderdag

9:00 – 17:30

Vrijdag

9:00 – 17:30

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Telefonisch een afspraak maken?

Bel ons voor vragen of als u direct een afspraak wilt inplannen!

075 – 670 55 66

(ma-vr, 9:00-17:30 uur)

Bezoekadres

Vita Hypotheekadvies Zaandam
Peperstraat 92
1502 AK Zaandam
(ingang naast Printerette)

Bereikbaarheid

Wij zijn ook eenvoudig te bereiken per auto. Klik hier om uw route te plannen. U kunt (betaald) parkeren op de Peperstraat of (gratis) rondom de Klaas Katerstraat of de Bloemstraat. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan buslijn 64, 65, 69, 394 of 392 en stap uit bij halte Peperstraat in Zaandam.

Klanten beoordelen ons met een 9,8!

Klanten hebben Vita Hypotheekadvies Zaandam beoordeeld met maar liefst een 9,8! Dit cijfer is gebaseerd op de ervaringen van meer dan 100 klanten. U kunt zich voorstellen dat wij erg trots zijn op deze ontzettend mooie waardering. Vooral omdat bij ons zowel de kwaliteit van het advies als de tevredenheid van u als klant altijd voorop staan. Alle ervaringen zijn overigens door het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl gecontroleerd op hun echtheid. U kunt alle ervaringen die klanten hebben achtergelaten op dit vergelijkingsplatform hier zelf nalezen.

U betaalt ruim 17% minder bij Vita Hypotheekadvies Zaandam

Niemand wil te veel betalen als dat niet nodig is. Dit geldt ook voor zijn of haar hypotheekadvies. Wij streven er daarom naar om al onze klanten een scherp tarief aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit of service. Wij doen dit door ons onder andere niet op dure A-locaties te vestigingen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Hypotheker of de Hypotheekshop. Ook voeren wij geen dure reclamecampagnes. Uit maandelijkse rapportages blijkt dat ons tarief mede hierdoor ruim 17% lager is dan het tarief van andere adviseurs in onze regio. Bovendien is een oriënterend gesprek bij ons altijd gratis en vrijblijvend! Zo bespaard u bij ons snel en eenvoudig veel geld!

Vrijblijvende ontmoeting?

Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

Hypotheekadvies met 9,8 beoordeeld

Al 20 jaar lang uw vaste adviseur

Meer dan 17% voordeliger

Zeer betrokken hypotheekadviseurs

Het team van Vita hypotheekadvies Zaandam

Maak kennis met ons team van WFT-erkende hypotheekadviseurs en binnendienst medewerkers.

Rob van 't Ent, Hypotheekadviseur bij Vita hypotheek Zaandam

Rob van ’t Ent

Eigenaar / Hypotheekadviseur

Michael van Baarsen, Hypotheekadviseur bij Vita hypotheek Zaandam

Michael van Baarsen

Hypotheekadviseur

Richard Glansbeek, Hypotheekadviseur bij Vita hypotheek Zaandam

Richard Glansbeek

Hypotheekadviseur

Veli Yildirim, Hypotheekadviseur bij Vita hypotheek Zaandam

Sven Bloetjes

Hypotheekadviseur

Henk Aafjes, binnendienst medewerker bij Vita hypotheek Zaandam

Boudewijn Langenburg

Hypotheekadviseur

paul de wildt

Paul de Wildt

Hypotheekadviseur

Sonja van Dort, binnendienst medewerker bij Vita hypotheek Zaandam

Henk Aafjes

Financieel dienstverlener

Henk Aafjes, binnendienst medewerker bij Vita hypotheek Zaandam

Carla Martens

Binnendienst medewerker

Carla Martens, binnendienst medewerker bij Vita hypotheek Zaandam

Sonja van Dort

Binnendienst medewerker

Sonja van Dort, binnendienst medewerker bij Vita hypotheek Zaandam

Yvette Keij

Binnendienst medewerker

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen?

Maak zonder verplichtingen kennis met een adviseur bij u in de buurt!

Wij vergelijken 30 aanbieders voor u!

Vita Hypotheekadvies Zaandam adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Wij zijn hierbij niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker en dit kan u veel voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk de rentes en voorwaarden van meer dan 30 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Bovendien hebben wij bij bijna alle partijen een rechtstreekse aanstelling en zijn wij dus ook niet afhankelijk van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

Oriënterend gesprek aanvragen?

Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

Vita Hypotheekadvies Zaandam is al 20 jaar uw vaste hypotheekadviseur

Vita Hypotheekadvies is al 20 jaar lang uw partner in hypotheken en verzekeringen. Wij staan voor deskundig en onafhankelijk advies waarbij uw belang altijd centraal zal blijven staan. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van klanten die onze dienstverlening gemiddeld een 9,8 geven. Naast onze hoofdvestiging in Zaandam hebben we nog 9 andere kantoorlocaties in Noord-Holland en Friesland. Onze WFT-erkende hypotheekadviseurs zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en altijd betrokken bij uw situatie. Ook de complexe dossiers schrikken hen daarbij niet af. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Vraag hiervoor direct een afspraak aan.

Afspraak per telefoon?

Bel ons voor vragen of als u direct een afspraak wilt inplannen!

075 – 670 55 66

(ma-vr, 9:00-17:30 uur)

Lees onze actuele artikelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.