Vita Hypotheekadvies
Huizen – Huizermaatweg

Vita Hypotheekadvies Huizen geeft deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Klik op de onderstaande knop om snel en eenvoudig een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen.

Talen op dit kantoor: nederlandse taal bij vita hypotheekadvies huizen english language at vita hypotheekadvies huizen

Talen op dit kantoor: nederlandse taal bij vita hypotheekadvies huizen english language at vita hypotheekadvies huizen

vita hypotheekadvies huizen huizermaatweg adres

Vita Hypotheekadvies Huizen

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen voor een huis of appartement? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woonlasten omlaag te brengen? Dan bent u bij Vita Hypotheekadvies Huizen altijd welkom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gratis gesprek krijgt u antwoord op al uw vragen en worden uw mogelijkheden besproken. Onze organisatie is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het afsluiten, oversluiten, overnemen of aanpassen van hypotheken en verzekeringen. Overigens tot volle tevredenheid van onze klanten, zo blijkt uit de gemiddelde klantwaardering van 9,8! U kunt bij ons snel en eenvoudig zelf een afspraak aanvragen. Dat kan online door gebruik te maken van ons handige afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze lokale adviseur Mark Bosma op telefoonnummer 035 – 205 72 73035 – 205 72 73.

Benieuwd naar uw maximale hypotheek en maandlasten?

Laat ons uitrekenen hoeveel u maximaal kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen.

Vita Hypotheekadvies Huizen

Post- en bezoekadres:

Huizermaatweg 600
1276 LN Huizen

T: 035 – 205 72 73035 – 205 72 73

Route en bereikbaarheid

Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto via Rijksweg A27 (afslag Huizen richting Blaricum). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan met buslijn 108 of 320 naar bushalte Fauna in Huizen. Deze bushalte bevindt zich op 1 minuut loopafstand van ons kantoor. Klik hier om uw route zelf in te plannen.

Openingstijden

Let op! Wij werken bij voorkeur op afspraak.

Maandag9:00 – 17:30 uur

Dinsdag9:00 – 17:30 uur

Woensdag9:00 – 17:30 uur

Donderdag9:00 – 17:30 uur

Vrijdag9:00 – 17:30 uur

Zaterdaggesloten

Zondaggesloten

Uitstekende klantscore op Advieskeuze.nl

Bij Vita Hypotheekadvies vinden wij het belangrijk dat iedere klant zich geholpen voelt en tevreden is over de dienstverlening. Wij hechten daarom veel waarde aan de mening van onze klanten en vragen hen dan ook regelmatig om onze dienstverlening te beoordelen. Wij werken hiervoor samen met het onafhankelijke review platform Advieskeuze.nl. De klanten op dit platform beoordelen onze dienstverlening met een gemiddeld cijfer van 9,8/10! Deze beoordeling is gebaseerd op meer dan 400 klantreviews. Wij zijn hier uiteraard erg trots op. Onze klanten waarderen in het bijzonder onze kennis, persoonlijke aandacht en meedenkende houding. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen. Wilt u onze dienstverlening zelf ook ervaren? Maak dan meteen een gratis afspraak met onze hypotheekadviseur in Huizen.

Denkt aan zaken waar je als koper geen erg in hebt. Belang van een meedenker is groot. - Mieke, maart 2020 op advieskeuze.nl
Heeft voor ons de beste hypotheek geregeld. Konden met vragen altijd contact met hem opnemen. Hij heeft alles altijd tot in de puntjes voor ons uitgezocht. - Ashley en Danny, augustus 2019 op advieskeuze.nl

Is uw hypotheek oversluiten voor u verstandig?

Laat ons onderzoeken of uw hypotheek oversluiten financieel verstandig is.

100% onafhankelijk hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies Huizen adviseert en bemiddelt voor u in hypotheken en verzekeringen. Wij opereren hierbij volledig onafhankelijk en zijn dus niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker. Onze onafhankelijke positie kan u vervolgens veel voordeel opleveren. Zo kunnen wij hierdoor namelijk het aanbod van bijna 40 verschillende hypotheekverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Wij kijken hierbij niet alleen welke hypotheekverstrekkers de laagste hypotheekrentes bieden, maar daarnaast ook de beste voorwaarden hanteren.

Al ruim 20 jaar uw vaste hypotheekadviseur

Vita Hypotheekadvies is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding rondom hypotheken en verzekeringen. Ons team van deskundige adviseurs voorziet klanten iedere dag van onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling. Hierbij staat het belang van de klant natuurlijk altijd centraal. Zij behandelen tevens complexe vraagstukken over hypotheken voor ondernemers of het aankopen van een beleggingspand. Wij werken vanuit meerdere kantoorlocaties in Nederland. Naast onze vestiging in Huizen hebben wij ook vestigingen in o.a. Amsterdam Zuid, Purmerend, Amsterdam Osdorp en Zaandam. Verder zijn er ook een groot aantal ambulante adviseurs aan onze organisatie verbonden. Wij kunnen u hierdoor altijd prima van dienst zijn, waar in Nederland u ook woont.

Super adviseur! Heeft ons super goed geholpen met onze nieuwe hypotheek. Ben zeer tevreden met zijn uitleg. Echt geweldig! - Cisca en Hermanda, maart 2020 op advieskeuze.nl
Zeer deskundig, speelt goed in op de wensen en kennis van de klant. - LE, januari 2020 op advieskeuze.nl

vita hypotheekadvies huizen en kalwij vastgoed

Veelvuldige samenwerking tussen Vita Hypotheekadvies Huizen en Kalwij Vastgoed in Amsterdam

Vita Hypotheekadvies Huizen werkt veelvuldig, maar niet uitsluitend, samen met Kalwij Vastgoed. Deze makelaar en vastgoedadviseur is gevestigd aan de Derde Weteringdwarsstraat 21D in Amsterdam, maar is daarnaast ook regelmatig te vinden bij ons op het kantoor in Huizen. Onze samenwerking kan ook u veel voordeel en gemak opleveren. Zo heeft u bij specifieke vragen over de aankoop of verkoop van een woning altijd een betrouwbare partner tot uw beschikking. Dit geldt ook voor vragen over het verhuren en beheren van uw huis of appartement. Kalwij Vastgoed is in het bijzonder bekend met de woningmarkt in de regio Amsterdam en de Gooi en Vechtstreek.

Wilt u weten of u kunt besparen op uw woonlasten?

Benieuwd wat u kunt besparen door bijvoorbeeld uw hypotheek over te sluiten?

Onze laatste artikelen