Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies Lemmer – Joure

Vita Hypotheekadvies Lemmer – Joure / Werkzaam in heel Friesland / Tel. 0514 – 222 044

Woont u in Lemmer, Joure of elders in de provincie Friesland? En bent u op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur die u thuis komt bezoeken? Zoek dan niet langer, want Vita Hypotheekadvies Lemmer – Joure  is u graag van dienst! Onze organisatie is al ruim 25 jaar lang uw ideale partner voor het afsluiten, oversluiten of aanpassen van een hypotheek of verzekering. Wilt u vrijblijvend kennis maken met één van onze adviseurs? Maak dan meteen een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Gebruik hiervoor het onderstaand formulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze lokale adviseur Dirk de Vries op het nummer 0514 – 222 044.

Wilt u een gratis oriëntatiegesprek bij u thuis of elders op locatie in Friesland?

Vul dan uw contactgegevens in. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen.

  Openingstijden Vita Hypotheekadvies Lemmer – Joure

  Let op: Wij hebben geen bezoekadres in Lemmer of Joure en werken uitsluitend op afspraak. Wij komen vervolgens graag bij u thuis op bezoek!

  Maandag

  gesloten

  Dinsdag

  9:00 – 22:00

  Woensdag

  9:00 – 22:00

  Donderdag

  9:00 – 22:00

  Vrijdag

  9:00 – 22:00

  Zaterdag

  9:00 – 22:00

  Zondag

  gesloten

  Vragen of telefonisch een afspraak maken?

  Schroom dan niet en bel direct met onze hypotheekadviseur in Friesland!

  0514 – 222 044

  (di-za, 9:00-22:00 uur)

  hypotheekadvies lemmer werkt door heel Friesland

  Perfecte klantbeoordeling!

  Klanten hebben Vita Hypotheekadvies Lemmer – Joure als uitstekend beoordeeld! Klanten zeggen vooral de betrokkenheid en flexibiliteit van onze hypotheekadviseur in Friesland enorm te waarderen. Ook de grote mate van (telefonische) bereikbaarheid wordt enorm op prijs gesteld.  U kunt zich voorstellen dat wij enorm trots zijn op deze geweldige waardering. U kunt alle ervaringen die klanten hebben achtergelaten hier zelf nalezen. Deze ervaringen zijn overigens gecontroleerd op echtheid.

  Hypotheekadvies met 10/10 beoordeeld

  Bij u thuis, op kantoor of elders op locatie

  Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk

  Al 25 jaar lang uw vaste adviseur

  Uw adviseur bij Vita hypotheekadvies Lemmer – Joure

  Maak kennis met onze WFT-erkende hypotheekadviseur in Friesland

  erkend financieel adviseur dirk de vries van vita hypotheekadvies lemmer

  Dirk de Vries

  Erkend Financieel Adviseur (SEH)

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen?

  Maak zonder verplichtingen kennis met onze adviseur in Friesland!

  Wij vergelijken bijna 40 aanbieders voor u!

  Vita Hypotheekadvies Lemmer – Joure adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Wij zijn hierbij niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker en dit kan u veel voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk de rentes en voorwaarden van bijna 40 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Bovendien hebben wij bij bijna alle partijen een rechtstreekse aanstelling en zijn wij dus ook niet afhankelijk van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

  Oriënterend gesprek aanvragen?

  Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

   Vita Hypotheekadvies is al meer dan 25 jaar lang uw vaste hypotheekadviseur

   Vita Hypotheekadvies is al ruim 25 jaar lang uw partner in hypotheken en verzekeringen. Wij staan voor deskundig en onafhankelijk advies waarbij uw belang altijd centraal zal blijven staan. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van klanten die onze dienstverlening in Friesland gemiddeld een 10 uit 10 geven. Onze organisatie is landelijk actief en heeft naast onze vestiging in Lemmer – Joure ook kantoorlocaties in bijvoorbeeld Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Al onze WFT-erkende hypotheekadviseurs zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en altijd betrokken bij uw situatie. Ook de complexe dossiers schrikken hen daarbij niet af. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Vraag hiervoor direct een afspraak aan.

   Afspraak per telefoon?

   Bel ons voor vragen of als u direct een afspraak wilt inplannen!

   0514 – 222 044

   (di-za, 9:00-22:00 uur)

   hypotheekadvies lemmer werkt door heel Friesland

   Lees onze actuele artikelen

    Veelgestelde vragen

    Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

    Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

    Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

    Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

    Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

    Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.