Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Roosendaal – Brugstraat

Heeft u vragen over een hypotheek of wilt u een woning kopen? De adviseurs van Vita Hypotheekadvies Roosendaal zorgen ervoor dat uw hypotheek altijd goed geregeld is. U vraagt bij ons eenvoudig een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

entree van vita hypotheekadvies roosendaal

Vita Hypotheekadvies Roosendaal

Wilt u een hypotheek afsluiten of aanpassen? Dan helpt Vita Hypotheekadvies Roosendaal u graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze organisatie geeft al meer dan 25 jaar eerlijk en onafhankelijk advies over het afsluiten van een hypotheek of verzekering. U heeft bij ons dus altijd de zekerheid van een betrouwbare adviseur die u echt kan helpen. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Ook vertellen wij u meer over de bijbehorende vervolgstappen en eventuele kosten waar u mee te maken kunt krijgen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Gratis oriëntatiegesprek met onze adviseur aanvragen?

  Uw reden voor de afspraak?

  Uw contact gegevens:

  Dhr.Mevr.

  Bent u een bestaande klant?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  … of bel 0165 – 23 50 55

  (ma-vr, 09:00-17:00 uur)

  Onze openingstijden:

  Maandag 09:00 – 17:00 uur

  Dinsdag 09:00 – 17:00 uur

  Woensdag 09:00 – 17:00 uur

  Donderdag 09:00 – 17:00 uur

  Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

  Zaterdag gesloten

  Zondag gesloten

  Wat zijn uw financiële mogelijkheden?

  Ontdek hoeveel u kunt lenen en welke maandelijkse lasten daarbij horen.

  Onafhankelijk hypotheekadviseur in Roosendaal

  Vita Hypotheekadvies Roosendaal helpt u bij het vinden van de best passende hypotheek. Als onafhankelijk adviseur kijken wij hierbij niet alleen naar de producten van één bepaalde bank of verzekeraar. Wij vergelijken voor u namelijk het aanbod van alle hypotheekaanbieders in Nederland. Dit betreft meer dan 100 verschillende hypotheken van circa 40 aanbieders. Zelfs uw eigen bank nemen we hierin mee. In onze vergelijking kijken wij naar zowel de laagste rente, als naar de beste voorwaarden en service tijdens de looptijd. Zo kan onze onafhankelijke positie ook u direct veel voordeel opleveren.

  rabobank hypotheek

  ing bank hypotheek

  abn amro hypotheek

  aegon hypotheek

  florius hypotheek

  Voor al uw hypotheekvragen

  Eerste huis kopen (starter)

  eerste huis kopen

  Ander huis kopen (doorstromer)

  ander huis kopen

  Hypotheek oversluiten

  Koopwoning verbouwen

  verbouwing financieren

  Hypotheek voor ondernemers

  hypotheek voor ondernemers

  Duurzaam maken van koopwoning

  financiering huis verduurzamen

  Beleggingspand financieren

  tweede huis kopen als belegging

  Scheiden en een koophuis

  koophuis en scheiden

  Uitstekende klantbeoordeling

  Wij zijn trots op het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen. Onze adviseurs doen er dan ook alles aan om onze klanten altijd goed en snel te helpen. Dit blijkt zowel uit de klantscore als de ervaringen die onze klanten op Advieskeuze.nl delen. Dit onafhankelijke platform draagt zorg voor het tonen en beheren van uitsluitend betrouwbare klantreviews. Inmiddels hebben al ruim 800 klanten hun succesverhaal gedeeld op dit platform. Gemiddeld wordt onze organisatie hier met 9,9/10 beoordeeld. Onze klanten geven hierbij aan dat zij vooral onze duidelijke communicatie en snelle afhandeling waarderen.

  Hans is een erg prettige gesprekspartner die voor ons een duidelijk beeld heeft geschetst over onze mogelijkheden in begrijpelijke taal. - Charlotte over adviseur Hans Traets, januari 2021 op Advieskeuze.nl
  Fijn dat hans van meer markten thuis is, zowel de woning- als de financiële markt. Je weet precies wat je kunt en ook de verkoper wist bij ons van tevoren dat wij alles op orde hadden. Voor alle huizenzoekers zouden wij Hans zeker aanbevelen, fijne samenwerking, goed bereikbaar en wij hebben dankzij hem eindelijk ons eerste huis gekocht! - Floor & Willem over adviseur Hans Traets, december 2020

  Bent u op zoek naar een makelaar in Roosendaal?

  In Roosendaal bieden wij het gemak van een hypotheekadviseur en makelaar in één.

  Onze hypotheekadviseur in Roosendaal helpt u bij al uw vragen over hypotheken

  Vita Hypotheekadvies is er voor iedereen die al een huis heeft of van plan is een huis te kopen. Wij adviseren en bemiddelen immers al meer dan 25 jaar op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Nog steeds staan onze deskundige adviseurs dagelijks voor u klaar met eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Zij behandelen hierbij ook de doorgaans complexere situaties zoals een hypotheek voor ondernemers of een hypotheek bij nieuwbouw. Naast onze vestiging in Roosendaal werken wij ook vanuit diverse andere locaties in Nederland. Zo hebben wij o.a. ook vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Rotterdam Hillegersberg, Amsterdam Zuid en Amsterdam Osdorp.

  Vita Hypotheekadviseur en makelaar in Roosendaal onder één dak

  Bij Vita Hypotheekadvies Roosendaal kunt u het gemak en de kennis ervaren van een hypotheekadviseur en makelaar onder één dak. Onze lokale adviseur Hans Traets is namelijk gediplomeerd en bevoegd om beide diensten te verlenen. Zo kunnen wij u niet alleen voorzien van goed hypotheekadvies, maar ook helpen bij de aankoop, verkoop of het verhuur en de bemiddeling van particulier vastgoed. Hans combineert hiervoor zijn vestiging van Vita Hypotheekadvies in Roosendaal met zijn makelaarskantoor Daalder-Advies B.V. Heeft u reeds een makelaar in de hand genomen? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

  Onze hypotheekadviseur in Roosendaal

  makelaar en hypotheekadviseur hans traets van vita hypotheekadvies roosendaal

  Hans Traets

  Hypotheekadviseur en Makelaar

  Adres en Bereikbaarheid

  Post- en bezoekadres:

  Vita Hypotheekadvies
  Brugstraat 15
  4701 LA Roosendaal
  T: 0165 – 23 50 55

  Route, parkeren en openbaar vervoer:

  Onze hypotheekadvieur in Roosendaal is uitstekend bereikbaar met de auto via Rijksweg A17/A58. Rij vervolgens via de Antwerpseweg en Boulevard. Wij beschikken over eigen parkeerplaatsen achter ons kantoor. U kunt ook betaald parkeren aan de Brugstraat. Komt u met het openbaar vervoer? Ons kantoor is gelegen op 6 minuten loopafstand van het station Roosendaal. U kunt ook met buslijn 1, 2, 3 of 321 reizen naar bushalte Brugstraat in Roosendaal.

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel kan ik lenen om een huis te kopen?

  Gaat u binnenkort een huis kopen? Dan wilt u natuurlijk uw maximale hypotheek berekenen, net als de bijbehorende maandlasten. U berekent zelf eenvoudig uw maximale hypotheek via onze online rekentool. Echter betreft een dergelijke online berekening altijd slechts een indicatie. Wilt u weten hoeveel u precies kunt lenen? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken voor gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur in Roosendaal.

  Zijn er kosten of verplichtingen aan een oriëntatiegesprek verbonden?

  Een oriëntatiegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. U kunt dus zonder verplichtingen kennis maken met onze adviseur. Bovendien ontdekt u direct welke mogelijkheden u heeft.

  Wat wordt er tijdens een oriëntatiegesprek besproken?

  Tijdens het gratis oriëntatiegesprek worden uw huidige situatie en wensen besproken. Vervolgens informeert onze adviseur u over de bijbehorende mogelijkheden vervolgstappen en eventuele kosten waar u mee te maken kunt krijgen. Zo weet u waar u aan toe bent en wat er haalbaar is voor u.

  Heeft u al een hypotheek maar verandert uw situatie?

  Ook dan kunnen we u adviseren en de gevolgen voor u in kaart brengen.

  Wilt u ook niets missen?

  Wilt u niets missen over hypotheken, verzekeringen of de woningmarkt. Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal eens per maand een mail met nieuws, tips en achtergrondverhalen.