Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten

Wilt u een andere auto kopen, vakantie boeken, verzameling kleine schulden aflossen of bijvoorbeeld uw huis verbouwen? Zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet kan uitkomst bieden wanneer u een dergelijke uitgave wilt doen. Klik op de onderstaande knop om snel en eenvoudig zelfstandig een krediet af te sluiten.

zelf persoonlijke lening aanvragen

Snel en eenvoudig zelfstandig een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten

U kunt gemakkelijk zelf online een lening afsluiten. Het zelf afsluiten van een lening zonder bijbehorend advies heet ook wel ‘execution only’. U sluit dus zelf een lening af zonder tussenkomst van Vita Hypotheekadvies. Bij deze vorm van dienstverlening geniet u van een financieel voordeel omdat u geen adviseurskosten hoeft te betalen. Ook bepaald u zelf hoe uw lening er precies uit komt te zien en wanneer u de aanvraag daadwerkelijk indient. Voor het execution only afsluiten van een lening verwijzen wij u graag door naar LN Direct. Bij deze kredietverlenende instelling sluit u eenvoudig zelfstandig een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af. Klik hier om direct uw aanvraag bij LN Direct in te dienen.

Uw lening in 4 stappen

 • Naar aanvraagformulier

  Klik hierboven op "stap 1"

 • Aanvraag indienen

  Vul het aanvraagformulier in

 • Aanbod ontvangen

  Kies een aanbieder en ga akkoord

 • Klaar!

  Gefeliciteerd met uw lening.

Gemakkelijk zelf online een lening afsluiten?

Uw kredietaanvraag bij LN Direct verplicht u niet tot het afnemen van een lening.

Werkwijze van LN Direct

LN Direct is een onafhankelijk kredietplatform. U kunt op dit platform zelf uw lening afsluiten zonder tussenkomst van een adviseur. U betaalt hiervoor dus ook geen advieskosten. Na het invoeren van uw kredietaanvraag ontvangt u een vrijblijvend keuze-overzicht waarin verschillende kredietverstrekkers en hun mogelijkheden zijn opgenomen. Het invoeren van een kredietaanvraag verplicht u overigens niet om uiteindelijk een lening af te sluiten. Nadat u zelf een keuze heeft gemaakt voor een specifieke aanbieder ontvangt u van LN Direct een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met deze offerte dan ontvangt u na beoordeling van uw aanvraag het geld zo spoedig mogelijk op uw rekening. Wilt u ook zelfstandig een lening aanvragen bij LN direct? Klik dan op de onderstaande knop voor het aanvraagformulier.

zelf persoonlijke lening aanvragen

Aanschaf nieuwe auto

Renovatie van woning

Aanleggen van nieuwe tuin

Nieuwe keuken of badkamer

Uitvoering medische ingreep

Aanschaf brommer of scooter

Afbetalen van schulden

Aanschaf nieuwe motor

Aanschaf van zonnepanelen

Trouwen of huwelijksreis

Aanschaf nieuwe wasmachine

Aanschaf nieuwe televisie

Aankoop van een vakantiehuis

Uitvaart van een familielid

Gebruikelijke leendoelen

Veel mensen lenen geld voor de verbouwing van het huis of de aanschaf van een andere auto of motor. Toch kunt u ook een lening aanvragen om bijvoorbeeld een vakantie te boeken, een vervangende wasmachine aan te schaffen of een verzameling kleine schulden af te lossen. Hier vindt u een selectie gebruikelijke leendoelen waarvoor men doorgaans een lening afsluit.

Gemakkelijk zelf online een lening afsluiten?

Wij verwijzen u graag door naar LNI, volg hiervoor de 4 bovenstaande stappen.

Verschil persoonlijke lening en doorlopend krediet

Tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet zitten een paar belangrijke verschillen. Het grootste verschil tussen deze twee leenvormen is de mate van flexibiliteit. Zo staan de rente, looptijd en het maandbedrag bij een persoonlijke lening vooraf vast. Daarnaast kunt u de afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Een dergelijke lening is geschikt wanneer u vooraf weet hoeveel geld u precies nodig heeft. Een doorlopend krediet is juist een flexibele lening waarbij u zelf bepaald wanneer en hoeveel geld u leent of aflost. U kunt de afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook de looptijd staat vooraf niet vast. De rente is hierbij wel variabel en kan dus wijzigen. Een doorlopend krediet is geschikt voor uitgaven waarvan u vooraf niet precies weet wat de kosten gaan worden.

Wat is een persoonlijke lening?

Vaste rente

Vaste looptijd

Niet altijd boetevrij extra aflossen

Afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen

Wat is een doorlopend krediet?

Variabele rente

Variabele looptijd

Altijd boetevrij extra aflossen

Afgeloste bedragen wel opnieuw opnemen

Hulp nodig?

Naast het bieden van hypotheekadvies en verzekeringsadvies informeren wij u ook graag over de mogelijkheden van een (consumptief) krediet. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het aanvragen van een lening? Of wilt u begeleidt worden door een adviseur met de juiste kennis en ervaring? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze pagina. Vul hier uw gegevens in en klik op ‘afspraak aanvragen’. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op om gezamenlijk de afspraak in te plannen.

Hulp nodig bij het afsluiten?

Vul dan onderstaand formulier in.