Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Alkmaar – Oosterweezenstraat

Wilt u een huis kopen, verbouwen of bijvoorbeeld uw hypotheek oversluiten? Voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies kunt u bij Vita Hypotheekadvies Alkmaar terecht. Wij starten altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

entree van vita hypotheekadvies alkmaar

Vita Hypotheekadvies Alkmaar

Wilt u een nieuwe hypotheek afsluiten of heeft u vragen over uw huidige hypotheek? De deskundige adviseurs van Vita Hypotheekadvies Alkmaar geven u graag inzicht in uw mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht als het gaat om bijvoorbeeld verzekeringen, het financiëren van duurzaam wonen, een hypotheek voor ondernemers of het financieren van een beleggingspand. Wij starten hierbij altijd met gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Zo kunnen al uw vragen beantwoord worden en weet u precies welke mogelijkheden er voor u gelden. Ook informeert onze adviseur u over de bijbehorende vervolgstappen en de kosten waar u mogelijk mee te maken kunt krijgen.

Gratis oriëntatiegesprek met een adviseur aanvragen?

  Uw reden voor de afspraak?

  Uw contact gegevens:

  Dhr.Mevr.

  Bent u een bestaande klant?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  … of bel 072 – 76 000 86

  (ma-vr, 09:00-20:30 uur)

  Onze openingstijden:

  Maandag 09:00 – 20:30 uur

  Dinsdag 09:00 – 20:30 uur

  Woensdag 09:00 – 20:30 uur

  Donderdag 09:00 – 20:30 uur

  Vrijdag 09:00 – 20:30 uur

  Zaterdag op afspraak

  Zondag gesloten

  Uw maximale hypotheek gratis laten berekenen?

  Onze deskundige hypotheekadviseur in Alkmaar berekend gratis uw maximale hypotheek en bijbehorende maandlasten.

  Vita Hypotheekadvies Alkmaar helpt bij al uw vragen over hypotheken

  Vita Hypotheekadvies Alkmaar is er voor iedereen die al een huis heeft of van plan is binnenkort een huis te kopen. Iedereen wil immers een verantwoorde financiering van de eigen woning. Wij vinden bovendien dat iedereen recht heeft op eerlijk hypotheekadvies en duidelijkheid over de persoonlijke situatie verdient. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht als starter, maar ook als u gaat verbouwen, bij het kopen van een ander huis of bij een hypotheek oversluiten naar een andere bank. Wij behandelen ook de doorgaans complexere situaties zoals het financieren van energiebesparende maatregelen, een hypotheek voor ondernemers of de financiering voor beleggingspanden.

  Uitstekende beoordeling van klanten

  Onze adviseurs gaan altijd tot het uiterste voor onze klanten. Wij vinden het immers belangrijk dat iedere klant goed en snel wordt geholpen. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zowel via Google reviews als het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl kunt u beoordelingen nalezen die onze klanten hebben achtergelaten over onze dienstverlening. Wij worden gemiddeld met een 10/10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op circa 50 reviews. Onze klanten noemen ons betrouwbaar en waarderen vooral onze heldere communicatie en snelle afhandeling.

  Het oversluiten van onze hypotheek ging probleemloos en vlot. Dankzij de goede begeleiding gaan we met onze maandlasten omlaag. - Denise van Ingen over adviseur Sven Bloetjes, juli 2021 op Google
  Neemt de tijd om zaken door te bespreken. Op basis van zijn advies hebben we toch wat slimme keuzes gemaakt en geld bespaard die we bij andere adviseurs niet hebben gehoord. - Mathijs over adviseur Sven Bloetjes, februari 2021 op Advieskeuze.nl

  financiering verduurzamen woning

  Erkend Adviseur Duurzaam Wonen

  Het verduurzamen van de woning is ontzettend populair. Toch kan het toepassen van duurzame maatregelen een erg grote investering zijn. Gelukkig zijn er verschillende opties voor het financieren van energiebesparende voorzieningen. Zo zijn er hypotheekverstrekkers die de mogelijkheid bieden om dergelijke voorzieningen mee te financieren in de hypotheek. Huizenkopers die van plan zijn om te verduurzamen, profiteren vaak van een aantrekkelijke rente en kunnen bovendien meer lenen. Onze hypotheekadviseur in Alkmaar is Erkend Adviseur Duurzaam Wonen. Hij weet dus precies hoe u het verduurzamen van een woning kunt financieren.

  Onafhankelijk hypotheekadviseur in Alkmaar

  Vita Hypotheekadvies Alkmaar adviseert en bemiddelt als onafhankelijk intermediair op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Wij zijn dus niet gebonden aan een vaste hypotheekaanbieder en dit kan ook u direct voordeel opleveren. Wij kunnen hierdoor namelijk bijna 40 hypotheekaanbieders voor u vergelijken die samen meer dan 100 verschillende hypotheken aanbieden. Ook uw eigen bank nemen we mee in deze vergelijking. Lage maandlasten zijn hierbij belangrijk, maar ook de juiste voorwaarden nemen wij mee in ons advies. Zo vinden wij altijd een hypotheek die aansluit op uw eigen situatie.

  rabobank hypotheek

  ing bank hypotheek

  abn amro hypotheek

  aegon hypotheek

  florius hypotheek

  Weten wat onze adviseur voor u kan betekenen?

  Wij geven u graag direct inzicht in uw mogelijkheden tijdens een gratis afspraak.

  Onze hypotheekadviseur in Alkmaar

  hypotheekadviseur sven bloetjes van vita hypotheekadvies alkmaar

  Sven Bloetjes

  Hypotheekadviseur

  Adres en Bereikbaarheid

  Post- en bezoekadres:

  Vita Hypotheekadvies
  Oosterweezenstraat 6B
  1823 CN Alkmaar
  T: 072 – 76 000 86

  Route en parkeren:

  Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto. Volg hiervoor de Ring Alkmaar en neem afslag Overstad. U kunt betaald parkeren in parkeergarage De Kwakel of op het Huiswaarderplein. Komt u met het openbaar vervoer? Ons kantoor is op 14 minuten loopafstand gelegen van het Centraal Station Alkmaar. U kunt ook met buslijn 4, 6, 10, 123, 150, 160, 350, 351 reizen naar bushalte Kanaalkade. Deze bushalte bevindt zich op circa 8 minuten lopen van ons kantoor.

  vita hypotheekadvies alkmaar is werkt samen met mooihuys nvm makelaars alkmaar

  Samenwerking Vita Hypotheekadvies Alkmaar en MooiHuys NVM Makelaars

  Op ons adres aan de Oosterweezenstraat 6B in Alkmaar vindt u ook MooiHuys Makelaardij. Vita Hypotheekadvies Alkmaar onderhoudt een goede samenwerking MooiHuys Makelaardij met dit NVM makelaarskantoor en dit kan ook u veel voordeel en gemak opleveren. U kunt hierdoor namelijk snel en eenvoudig een betrouwbare makelaar raadplegen over de aankoop, verkoop, waardebepaling of taxatie van een woning. Dit geldt ook voor vragen over het verhuren van uw huis of appartement. Heeft u al een makelaar op het oog? Dan is dat geen probleem. Ook dan zijn wij u graag van dienst.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik mijn maximale hypotheek berekenen?

  Bent u benieuwd wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen? Voor een snelle indicatie kunt u zelf een online berekening maken door middel van onze online rekentool. Houdt hierbij rekening dat er in werkelijkheid vaak meer mogelijk is dan de uitkomst doet vermoeden, dit is immers een indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening van uw maximale hypotheek? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

  Is een oriënterend gesprek echt gratis?

  Een oriëntatiegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met onze adviseur. Tijdens het oriëntatiegesprek worden al uw vragen over hypotheken beantwoord. Ook vertelt onze adviseur u precies welke mogelijkheden u heeft en welke stappen hiervoor genomen moeten worden.

  Zijn jullie alleen in Alkmaar actief?

  Naast onze vestiging in Alkmaar hebben wij o.a. ook vestigingen in Krommenie, Purmerend, Hoorn en Zaandam. Gebruik onze zoekfunctie om de dichtstbijzijnde vestiging te zoeken.

  Wilt u ook besparen op uw maandelijkse woonlasten?

  Maak direct een gratis afspraak en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw woonlasten.

  Wilt u ook niets missen?

  Wilt u niets missen over hypotheken, verzekeringen of de woningmarkt. Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal eens per maand een mail met nieuws, tips en achtergrondverhalen.