Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies Purmerend

Vita Hypotheekadvies Purmerend / Van IJsendijkstraat 407-1 / 1442 LB Purmerend

Zoekt u een hypotheekadviseur in Purmerend? Vita Hypotheekadvies Purmerend is hét adres voor persoonlijk, deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Wilt u gratis en vrijblijvend kennis maken? Geen probleem! U kunt hiervoor een afspraak maken bij ons op kantoor of bij u thuis. Het is zelfs mogelijk om ’s avonds of in het weekend  een afspraak te maken. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze lokale adviseur Eric van Schalkwijk op het nummer 0299 – 471 976.

Gratis oriëntatiegesprek bij Vita Hypotheekadvies Purmerend?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen hierna spoedig contact met u op om de afspraak in te plannen.

  Openingstijden Vita Hypotheekadvies Purmerend

  Let op: Bij voorkeur alleen op afspraak, spontaan binnenlopen is slechts beperkt mogelijk. Afspraken zijn zowel op kantoor als bij u thuis mogelijk!

  Maandag

  8:00 – 22:00 uur

  Dinsdag

  8:00 – 22:00 uur

  Woensdag

  8:00 – 22:00 uur

  Donderdag

  8:00 – 22:00 uur

  Vrijdag

  8:00 – 22:00 uur

  Zaterdag

  8:00 – 22:00 uur

  Zondag

  8:00 – 22:00 uur

  Vragen of telefonisch een afspraak maken?

  Schroom dan niet en bel direct met onze hypotheekadviseur in Purmerend!

  0299 – 471 976

  (ma-zo, 8:00-22:00 uur)

  Bezoekadres

  Vita Hypotheekadvies Purmerend
  Van IJsendijkstraat 407-1
  1442 LB Purmerend
  (ingang naast Importtoys)

  Bereikbaarheid

  Wij zijn eenvoudig te bereiken per auto. Klik hier om uw route te plannen. In de omgeving van ons kantoorpand is voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan buslijn 301 of buurtbus 413 en stap uit bij bushalte Kwadijkerkoogweg in Purmerend.

  Uitstekende klantbeoordeling!

  Klanten hebben Vita Hypotheekadvies Purmerend als uitstekend beoordeeld! Deze beoordeling is gebaseerd op de ervaringen van circa 250 klanten. Klanten waarderen vooral de klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling van onze hypotheekadviseur in Purmerend. U kunt zich voorstellen dat wij erg trots zijn op deze geweldige waardering. U kunt alle klantervaringen hier zelf nalezen. Deze ervaringen zijn gecontroleerd op hun echtheid.

  Hypotheekadvies met 9,9/10 beoordeeld

  Ook ’s avonds of in het weekend

  Op kantoor of bij u thuis

  Zeer betrokken hypotheekadviseur

  Vita Hypotheekadvies is al meer dan 25 jaar lang uw vaste hypotheekadviseur in Purmerend

  Vita Hypotheekadvies is al ruim 25 jaar lang uw partner in hypotheken en verzekeringen. Wij staan voor deskundig en onafhankelijk advies waarbij uw belang altijd centraal zal blijven staan. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van klanten die onze dienstverlening in Purmerend gemiddeld een 10 uit 10 geven. Naast onze vestiging in Purmerend hebben we nog 14 andere kantoorlocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Noord-Brabant en Friesland. Al onze WFT-erkende hypotheekadviseurs zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en altijd betrokken bij uw situatie. Ook de complexe dossiers schrikken hen daarbij niet af. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Vraag hiervoor direct een afspraak aan.

  Oriënterend gesprek aanvragen?

  Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

   Wij vergelijken bijna 40 aanbieders voor u!

   Vita Hypotheekadvies Purmerend adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Wij zijn hierbij niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker en dit kan u veel voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk de rentes en voorwaarden van bijna 40 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Bovendien hebben wij bij bijna alle partijen een rechtstreekse aanstelling en zijn wij dus ook niet afhankelijk van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

   Uw adviseur bij Vita Hypotheekadvies Purmerend

   Maak kennis met onze WFT-erkende hypotheekadviseur in Purmerend.

   hypotheekadviseur eric van schalkwijk van vita hypotheekadvies purmerend

   Eric van Schalkwijk

   Vestiginghouder & Hypotheekadviseur

   Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen?

   Maak zonder verplichtingen kennis met onze adviseur in Purmerend!

   Lees onze actuele artikelen

   Veelgestelde vragen

   Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

   Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

   Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

   Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

   Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

   Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.