Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid / Lomanstraat 53 HS / 1075 PV Amsterdam

Wilt u een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam Zuid? Dan bent u bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid aan het juiste adres! Onze organisatie is al meer dan 25 jaar lang uw ideale partner voor het afsluiten, oversluiten of aanpassen van een hypotheek of verzekering. Wilt u gratis kennis maken met onze adviseur in Amsterdam Zuid? Maak dan direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. Vul hiervoor onderstaand formulier of neem telefonisch contact op met onze lokale adviseur Joey de Ruiter op het nummer 020 – 76 01 233.

Wilt u een gratis oriëntatiegesprek bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

  Openingstijden Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid

  Let op: Een afspraak maken heeft bij ons altijd de voorkeur, maar ook zonder afspraak bent u tijdens openingstijden welkom op ons kantoor.

  Maandag

  9:00 – 17:30

  Dinsdag

  9:00 – 17:30

  Woensdag

  9:00 – 17:30

  Donderdag

  9:00 – 17:30

  Vrijdag

  9:00 – 17:30

  Zaterdag

  gesloten

  Zondag

  gesloten

  Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

  Schroom dan niet en bel direct met onze hypotheekadviseur in Amsterdam Zuid!

  020 – 76 01 233

  (ma-vr, 9:00-17:30 uur)

  Bezoekadres

  Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid
  Lomanstraat 53 /HS
  1075 PV Amsterdam
  (kantoorhoudend met 020-Makelaars)

  Bereikbaarheid

  Wij zijn ook goed bereikbaar per auto. U kunt dichtbij parkeren langs de Lomanstraat of Des Présstraat Klik hier om uw route te plannen. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan buslijn 62 of 15 en stap uit bij bushalte Haarlemmermeerstation te Amsterdam.

  Beoordeeld met een geweldige 9,9!

  Onze klanten hebben Vita hypotheekadvies gemiddeld met een 9,9 beoordeeld! Wij zijn hier extra trots op omdat bij ons de kwaliteit van het advies en de tevredenheid van u als klant altijd voorop staan. Deze beoordeling is gebaseerd op de ervaring van ruim 1.000 klanten op het platform Advieskeuze. Dit onafhankelijke platform is mede bekend om haar (voormalige) samenwerking met de Consumentenbond.

  Hypotheekadvies met 9,9 beoordeeld

  Ruim 25 jaar lang uw vaste adviseur

  Meer dan 17% voordeliger

  Zeer betrokken hypotheekadviseurs

  Uw adviseur bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid

  Maak kennis met onze WFT-erkende hypotheekadviseur in Amsterdam Zuid

  erkend financieel adviseur joey de ruiter van vita hypotheekadvies amsterdam zuid

  Joey de Ruiter

  Erkend Financieel Adviseur (SEH)

  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen?

  Maak zonder verplichtingen kennis met onze adviseur bij u in de buurt!

  Wij vergelijken bijna 40 aanbieders!

  Vita Hypotheekadvies Amsterdam Zuid adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Wij zijn hierbij niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker en dit kan u veel voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk de rentes en voorwaarden van bijna 40 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Bovendien hebben wij bij bijna alle partijen een rechtstreekse aanstelling en zijn wij dus ook niet afhankelijk van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

  Oriëntatiegesprek aanvragen?

  Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

   Vita Hypotheekadvies al ruim 25 jaar lang uw vaste hypotheekadviseur

   Vita Hypotheekadvies is al ruim 25 jaar lang uw partner in hypotheken en verzekeringen. Wij staan voor deskundig en onafhankelijk advies waarbij uw belang altijd centraal zal blijven staan. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van klanten die onze dienstverlening in gemiddeld een 9,9 uit 10 geven. Onze organisatie is landelijk actief en heeft naast onze vestigingen in Amsterdam ook kantoorlocaties in bijvoorbeeld Zuid-Holland, Noord-Brabant en Friesland. Al onze WFT-erkende hypotheekadviseurs zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en altijd betrokken bij uw situatie. Ook de complexe dossiers schrikken hen daarbij niet af. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Vraag hiervoor direct een afspraak aan.

   Afspraak per telefoon?

   Maak zonder verplichtingen kennis met onze adviseur in Amsterdam!

   020 – 76 01 233

   (ma-vr, 9:00-17:30 uur)

   Lees onze actuele artikelen

    Veelgestelde vragen

    Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

    Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

    Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

    Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

    Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

    Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.