Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
franchisenemer worden?

Je bent op deze pagina omdat je geïnteresseerd bent in de Vita Hypotheekadvies formule. Dat snappen we heel goed want wij zijn een unieke en ambitieuze organisatie in de hypothekenbranche. Wil jij ook Vita Hypotheekadvies franchisenemer worden en je aansluiten bij onze soft franchise formule waar geen entreekosten of hoge fees gelden? Lees dan verder en ontdek wat onze formule voor jou kan betekenen.

Start zonder eigen vermogen

Geen entreekosten of hoge fees

Je ontvangt aanvullende leads

Zeer uitgebreide ondersteuning

Wat kunnen kandidaat franchisenemers verwachten als zij Vita Hypotheekadvies franchisenemer worden?

Vita Hypotheekadvies biedt franchisenemers de mogelijkheid om eigen baas te zijn mét de steun van een krachtige organisatie. Zo krijg je bij ons toegang tot alle nodige tools die jou in staat stellen om tot het best passende advies voor jouw klant te komen. Ook geniet je bij ons van rechtstreekse aanstellingen bij nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland. In tegenstelling tot andere franchiseformules rekenen wij overigens geen entree kosten of hoge fees. Ook word je beloond op basis van zowel kwantitatieve als kwalitatieve resultaten. Vanuit onze organisatie ligt er verder veel focus op samenwerken. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld altijd een beroep doen op onze interne adviseurspool wanneer zich complexe aanvragen voordoen.

Voor het werven van klanten is een eigen netwerk belangrijk, maar dit betekend niet dat je er alleen voor staat. Onze eigen marketingafdeling helpt jou namelijk bij zowel het aantrekken van nieuwe klanten als het behouden van bestaande klanten. Dit gebeurt vooral via online kanalen zoals de eigen website, sociale media, Google Adwords, affiliate partners en e-mailmarketing. Als franchisenemer kun je verder op nog veel meer ondersteuning rekenen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook hulp bij juridische kwesties of problemen met de ICT-voorzieningen. Zelfs bij ziekte of vakantie bieden wij dossierondersteuning. Spreken deze aspecten je aan? Bel dan 075 – 670 55 66 of neem contact met ons op middels het contactformulier elders op deze pagina.

vita hypotheekadvies franchisenemer worden

Wat verwacht Vita Hypotheekadvies van haar kandidaat franchisenemers?

Je bent allereerst in het bezit van een gezonde ondernemersgeest. Want naast hypotheekadviseur word je natuurlijk ook nog eens ondernemer. Je bent hierdoor resultaatgericht en weet eenvoudig klanten aan je te binden. Beschikking over een eigen netwerk met contacten is een pré voor een vliegende start. Verder heb je minimaal 1 jaar ervaring met het geven van financieel advies. Dit betekend dat je ook bekend bent met het traject van hypotheekadvies en bemiddeling. Een harde vereiste is dat je (uiteindelijk) ook voldoet aan de eisen vanuit het Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Herken jij jezelf in dit profiel? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Eerst kennismaken of meer informatie ontvangen?

Meer informatie ontvangen, vrijblijvend kennismaken of een bestaande franchisenemer spreken?

075 – 670 55 66

(ma-vr, 9:00-17:30 uur)

Wat heb je nodig om als franchisenemer bij Vita Hypotheekadvies te starten?

Het ontwikkelen van de Vita Hypotheekadvies franchiseformule heeft nooit als doel gehad om de omzet van de franchisegever uit te breiden, maar om schaalvoordeel te realiseren. Onze formule is hierdoor zeer laagdrempelig en snel toepasbaar (plug & play). Zo rekenen wij bijvoorbeeld geen entreekosten of hoge fees (afdracht). Het is zelfs mogelijk om zonder eigen kantoorruimte te beginnen. Je hoeft hierdoor geen grote investeringen te doen, waardoor je zelfs zonder eigen vermogen kunt starten als franchisenemer.

vita hypotheekadvies franchisenemer worden

Meer informatie of eerst kennismaken?

Ben jij enthousiast over de insteek van Vita Hypotheekadvies en wil je meer informatie ontvangen of vrijblijvend kennismaken? Geen probleem! Je kunt dan bellen met directeur Rob van ’t Ent op het telefoonnummer 075 – 670 55 66 of vul onderstaande gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Jouw vragen en gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.