Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.
oprichter vita hypotheekadvies overleden

Oprichter van Vita Hypotheekadvies, Albert Stevens, overleden

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het op 74-jarige leeftijd overlijden van Albert Stevens, oprichter van Vita Hypotheekadvies. Albert is op dinsdag 11 april in het bijzijn van zijn familie overleden.

Albert richtte in 1997 Verzekeringsadviescentrum Zaanstad en het bijbehorende Koophuis Zaanstad op. Binnen dit bedrijf hield hij zich vooral bezig met de aan- en verkopen van woningen. Dit deed hij overigens op geheel eigen wijze. Zo gold hij als luis in de pels van gevestigde makelaars door slechts 1% makelaarscourtage te rekenen in plaats van de in die tijd gebruikelijke 2%.

Pensioen

In 2014 trad Albert terug als medevennoot van Verzekeringsadviescentrum Zaanstad. Kort hierna werd de naam van het bedrijf veranderd in Hypotheek Advies Noord Holland (2015) en later in Vita Hypotheekadvies (2019). In 2017 ging Albert met pensioen.

Tegelwijsheden

Albert stond onder andere bekend om zijn markante uitspraken. Een paar van deze uitspraken zouden zelfs niet misstaan op een tegeltje aan de wand. Zo antwoordde hij op de vraag of het bezoek aan een klant goed was verlopen: “Het ging zo goed, ik kon nog net niet mee eten!” Ook noemde hij zakenrelaties met wie hij een potentiële samenwerking niet zag zitten “Niet onze bloedgroep.”

Bourgondiër

Iedereen die Albert heeft gekend zal zeggen dat hij als Bourgondiër door het leven ging. Zo zocht hij graag de gezelligheid op en was hij een graag geziene gast in restaurants en op feestjes. Na zijn pensioen bleef Albert ook contact houden met veel van zijn oud-collega’s bij Vita Hypotheekadvies. Het wegvallen van zijn gezelligheid en humor zal een groot gemis zijn.

Het team van Vita Hypotheekadvies wenst Jacqueline, Guido, Suellen en de familie veel sterkte toe.

albert stevens makelaar bij verzekeringsadviescentrum zaanstad en koophuis zaanstad

Lesley van der Velde
l.vandervelde@vitahypotheekadvies.nl