Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Rotterdam Hillegersberg

Wilt u een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen? Dan bent u bij Vita Hypotheekadvies Rotterdam op het juiste adres. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan en ontdek vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

entree van vita hypotheekadvies rotterdam hillegersberg

Vita Hypotheekadvies Rotterdam

Gaat u een huis kopen, verbouwen of wilt u uw huidige hypotheek aanpassen? Vita Hypotheekadvies Rotterdam helpt u graag met een op maat gemaakt advies. We starten hiervoor altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw huidige situatie en wensen zijn. Vervolgens informeert onze hypotheekadviseur in Rotterdam u over de bijbehorende mogelijkheden, vervolgstappen en kosten. Ook helpt hij u bij het maken van de juiste keuzes. Desgewenst verzorgt hij zelfs uw complete hypotheekaanvraag van begin tot eind. U kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het afsluiten van verzekeringen of het financieren van energiebesparende voorzieningen.

Gratis oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur in Rotterdam?

  Uw reden voor de afspraak?

  Uw contact gegevens:

  Dhr.Mevr.

  Bent u een bestaande klant?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  … of bel 010 – 268 8082

  (tijdens openingstijden)

  Onze openingstijden:

  Maandag 08:30 – 22:00 uur

  Dinsdag 08:30 – 22:00 uur

  Woensdag 08:30 – 22:00 uur

  Donderdag 08:30 – 22:00 uur

  Vrijdag 08:30 – 22:00 uur

  Zaterdag 08:30 – 22:00 uur

  Zondag 08:30 – 22:00 uur

  Wilt u besparen op uw maandelijkse woonlasten?

  Onze hypotheekadviseur in Rotterdam helpt u graag bij het eventueel oversluiten van uw huidige hypotheek.

  100% onafhankelijk hypotheekadvies

  Bij Vita Hypotheekadvies Rotterdam bent u verzekerd van écht onafhankelijk advies. Wij kunnen namelijk hypotheken aanbieden van vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland. Onze adviseurs hebben er bovendien geen belang bij om een specifiek hypotheekproduct af te sluiten. In plaats daarvan worden uw wensen en belangen altijd als uitgangspunt genomen. Vervolgens onderzoeken we welke van de ruim 40 geldverstrekkers u het beste aanbod kan doen. Hierbij kijken we niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar ook naar de verschillende voorwaarden en de service tijdens de looptijd van de hypotheek. Zo vinden we altijd een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

  hypotheek rabobank rotterdam

  hypotheek ing bank rotterdam

  hypotheek abn amro rotterdam

  hypotheek aegon rotterdam

  hypotheek florius rotterdam

  Wij helpen bij al uw vragen over hypotheken

  Eerste huis kopen

  eerste huis kopen

  Uw eerste huis kopen? Dan wilt u weten hoeveel u kunt lenen en hoe u een starterslening in Rotterdam kunt aanvragen.

  Ander huis kopen

  ander huis kopen

  Een ander huis kopen? Dan heeft u mogelijk een overbruggingshypotheek nodig. Ook moet u bedenken wat u met de oude hypotheek doet.

  Hypotheek oversluiten

  hypotheek oversluiten

  Betaalt u een hoge hypotheekrente of loopt uw rentevast periode bijna af? Dan wilt u mogelijk uw hypotheek oversluiten.

  Hypotheek voor ondernemer

  hypotheken voor ondernemer

  Bent u ondernemer en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan kan dat lastig zijn. Toch is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

  Verbouwing financieren

  verbouwing financieren

  U wilt uw verbouwing financieren? Dan kunt u hier mogelijk uw hypotheek voor verhogen of een tweede hypotheek voor afsluiten.

  Huis verduurzamen

  huis verduurzamen

  Duurzame verbeteringen aan uw woning zijn goed voor het klimaat kunnen ook voordelig uitpakken voor bijvoorbeeld uw maandlasten.

  Verhuurhypotheek

  verhuurhypotheek

  Met een verhuurhypotheek kun je een woning kopen en deze vervolgens verhuren. Maar houd rekening met de regels.

  Overwaarde uit huis

  overwaarde uit huis

  Verzilver de overwaarde uit uw huis voor bijvoorbeeld een verbouwing, de koop van een recreatiewoning of een ander doeleinde!

  Scheiden en een hypotheek

  scheiding en koopwoning

  Gaan jullie scheiden? Wordt de gezamenlijke woning dan verkocht of kan een van de partners de hypotheek overnemen?

  Veel tevreden klanten

  Wij zijn bijzonder trots op de complimenten die wij van onze klanten ontvangen. Ze bevelen ons aan bij vrienden en komen bovendien bij ons terug. Ook ontvangen we veel reviews over onze dienstverlening. Deze klantreviews vindt u onder andere op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Gemiddeld wordt onze gehele organisatie hier met een 9,9 beoordeeld. Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 800 klantreviews! Onze klanten geven hierbij aan dat zij vooral onze inzet, toewijding en duidelijke communicatie waarderen. Wilt u onze dienstverlening zelf ook ervaren? Vraag dan direct een gratis oriëntatiegesprek aan.

  Onze adviseur was zeer behulpzaam en vrijwel altijd bereikbaar. Hij is echt voor mij door het vuur gegaan en heeft mij zeer goed geholpen. Een huis kopen is met deze adviseur echt een heel fijn en simpel traject! - Rodi, november 2021 op Advieskeuze.nl
  Super goed geholpen door Paul. Hij legt alles duidelijk uit in Jip en Janneke taal, is vriendelijk en reageert snel. We zijn uitstekend geholpen. Ik raad iedereen aan om Paul te bellen voor advies en hulp bij vragen omtrent je hypotheek. - Nathalie, mei 2022 op Advieskeuze.nl

  Gratis uw maximale hypotheek berekenen?

  Laat onze deskundige adviseur gratis uw maximale hypotheek berekenen!

  Succesformule achter Vita Hypotheekadvies Rotterdam Hillegersberg

  Vita Hypotheekadvies is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van hypotheken. Nog steeds staan onze deskundige adviseurs dagelijks voor u klaar met eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies. Zij beantwoorden hierbij niet alleen eenvoudige vraagstukken over hypotheken, maar behandelen ook complexe dossiers. Dit betreffen ook dossiers waar andere adviseurs niet uitkomen. Naast onze vestiging in Rotterdam werken wij ook vanuit diverse andere locaties in Nederland. Zo hebben wij o.a. ook vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Roosendaal, Haarlem en Amsterdam Osdorp. Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn, waar in Nederland u ook woont.

  Onze adviseur in Rotterdam Hillegersberg

  hypotheekadviseur paul van der pennen van vita hypotheekadvies rotterdam

  Paul van der Pennen

  Hypotheekadviseur

  Adres en bereikbaarheid

  Post- en bezoekadres:

  Vita Hypotheekadvies
  Prinses Margrietlaan 39a
  3051 AP Rotterdam
  T: 010 268 8082

  Route, parkeren en openbaar vervoer:

  Onze hypotheekadviseur in Rotterdam is goed bereikbaar met de auto. Rij hiervoor via de A20/E25 en neem vervolgens afslag 15 Rotterdam Crooswijk. Vervolg uw weg via o.a. de Gordelweg, Straatweg, Hillegondastraat en Bergse Rechter Rottekade naar de Prinses Margrietlaan. U kunt in deze straat betaald parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan naar treinstation Rotterdam Noord. Ons kantoor bevindt zich op 8 minuten loopafstand.

  Wilt u ook niets missen?

  Wilt u niets missen over hypotheken, verzekeringen of de woningmarkt. Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal eens per maand een mail met nieuws, tips en achtergrondverhalen.