Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Rotterdam Charlois

Bent u van plan om een huis te kopen of wilt u uw hypotheek aanpassen? Ontdek dan uw mogelijkheden tijdens een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek bij Vita Hypotheekadvies Rotterdam Charlois. Onze ervaren en deskundige adviseurs helpen u vervolgens graag bij het maken van de juiste keuzes.

entree van vita hypotheekadvies rotterdam charlois

Gratis oriëntatiegesprek

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een woning? Of heeft u vragen over uw huidige of toekomstige hypotheek? Dan helpt Vita Hypotheekadvies Rotterdam Charlois u graag verder. We starten hiervoor altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hier zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Tijdens dit gesprek informeert onze adviseur u over zowel uw mogelijkheden als de bijbehorende vervolgstappen en kosten. Desgewenst kan de adviseur ook de volledige hypotheekaanvraag voor u regelen.

Gratis oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur in Rotterdam?

  Uw reden voor de afspraak?

  Uw contact gegevens:

  Dhr.Mevr.

  Bent u een bestaande klant?

  Hoe heeft u ons gevonden?

  … of bel 010 – 268 80 76

  (tijdens openingstijden)

  Onze openingstijden:

  Maandag 08:30 – 22:00 uur

  Dinsdag 08:30 – 22:00 uur

  Woensdag 08:30 – 22:00 uur

  Donderdag 08:30 – 22:00 uur

  Vrijdag 08:30 – 22:00 uur

  Zaterdag 08:30 – 22:00 uur

  Zondag 08:30 – 22:00 uur

  100% onafhankelijk advies bij Vita Hypotheekadvies Rotterdam Charlois

  Vita Hypotheekadvies Rotterdam Charlois levert absoluut onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zijn namelijk op geen enkele manier gebonden aan hypotheekaanbieders. Onze adviseurs hebben hierdoor alle vrijheid om samen met u de best passende hypotheek te kiezen. Hierbij worden uw persoonlijke wensen en omstandigheden altijd als uitgangspunt genomen. Bovendien vergelijken we hypotheken van vrijwel alle aanbieders. Zelfs uw eigen bank. Hierbij kijken we zowel naar de laagste rente als naar de verschillende voorwaarden en service tijdens de looptijd van iedere hypotheek. Dat is gunstig voor u, want zo weet u zeker dat u de best mogelijke hypotheek voor uw situatie afsluit.

  =ing bank

  rabobank

  abn amro bank

  aegon

  florius hypotheken in rotterdam

  Wilt u besparen op uw hypotheek?

  Onze hypotheekadviseur in Rotterdam Charlois kijkt gratis naar uw mogelijkheden.

  9,9 klantscore!

  (uit circa 900 reviews)

  Onze klanten zijn onze grootste troef en hun tevredenheid vinden wij uiterst waardevol. Wij bieden iedere klant daarom de mogelijkheid om zowel een beoordeling als een tekstuele review achter te laten. Hiervoor werken wij samen met Advieskeuze, een onafhankelijk platform dat reviews van klanten verzamelt. Gemiddeld wordt onze organisatie hier met een 9,9 beoordeeld. Dit cijfer is gebaseerd op circa 1.000 beoordelingen! Onze klanten geven hierin aan dat zij vooral ons snelle handelen en onze heldere communicatie waarderen. Wilt u onze dienstverlening zelf ook ervaren? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

  Mijn vrouw en ik zijn zelfstandig ondernemers. Bij andere adviseurs kregen we daarom steeds 'onmogelijk' te horen. Bij Vita Hypotheekadvies zagen ze gelukkig wél mogelijkheden. Zeer blij dat het gelukt is! - Peter Nijkerk, januari 2023 op Advieskeuze.nl
  Ik ben heel tevreden over het gehele verloop. Van het eerste adviesgesprek tot en met het afsluiten van mijn hypotheek. Goed advies, meedenkend en duidelijke communicatie. Ik kan Vita Hypotheekadvies echt aanraden! - Janine, augustus 2022 op Advieskeuze.nl

  Gratis uw hypotheek laten berekenen?

  Laat onze deskundige adviseur gratis uw maximale hypotheek berekenen!

  Wij helpen u o.a. graag bij:

  • Eerste huis kopen
  • Uit elkaar met koopwoning
  • Hypotheek voor ondernemer
  • Hypotheek meenemen naar nieuw huis
  • Hypotheek aanpassen
  • Besparen op hypotheek
  • Afkoop van erfpacht
  • Dutch mortgages for expats

  25+ jaar bewezen betrouwbaarheid bij Vita Hypotheekadvies Rotterdam Charlois

  Vita Hypotheekadvies is al sinds 1997 gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van hypotheken en verzekeringen. Bij ons bent u verzekerd van eerlijk, objectief en écht deskundig hypotheekadvies. Onze adviseurs beantwoorden hierbij niet alleen eenvoudige vraagstukken over hypotheken, maar behandelen ook complexe dossiers waar andere adviseurs niet uitkomen. U kunt hierbij denken aan een hypotheek voor ondernemers of uit elkaar gaan met een koopwoning. Naast onze vestiging in Rotterdam Charlois werken wij ook vanuit diverse andere locaties in Nederland. Zo hebben wij onder andere ook vestigingen in Rotterdam Hillegersberg, Krimpen aan den IJssel, Roosendaal en Haarlem.

  Onze hypotheekadviseur in Rotterdam Charlois

  financieel adviseur markjan knepper van vita hypotheekadvies rotterdam charlois

  Erkend Financieel Adviseur

  Adres en bereikbaarheid

  Post- en bezoekadres:

  Vita Hypotheekadvies
  Koperhoek 4a
  3162 LA Rhoon
  T: 010 268 80 76

  Bereikbaarheid:

  Onze hypotheekadviseur in Rotterdam Charlois is op diverse manieren goed te bereiken. Komt u met de auto? Rij dan via de A4 en neem afslag 19. Volg de borden Rotterdam Charlois/Rotterdam-Centrum/Rhoon en rij via de Groen Kruisweg, Driemanssteeweg en Rhoonse Baan naar de Koperhoek. Rond het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan naar bushalte Regenboog in Rhoon of bushalte Driemanssteeweg in Rotterdam. Beide bushaltes bevinden zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets!

  Wilt u handige tips en interessante nieuwtjes ontvangen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.