Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel

Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel / Streekweg 204 / 1616 AN Hoogkarspel

Wilt u een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen? Bij Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel staan wij voor u klaar! Onze organisatie biedt al meer dan 25 jaar lang persoonlijk, onafhankelijk en transparant hypotheekadvies. Onze lokale adviseur Rob Gnodde is tevens SEH erkend financieel adviseur. Wilt u vrijblijvend kennis maken met onze adviseur in Hoogkarspel? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Vul hiervoor onderstaand formulier in of bel ons op 0228 – 76 0007.

Wilt u een gratis oriëntatiegesprek bij Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

  Openingstijden Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel

  Let op: In Hoogkarspel werken wij bij voorkeur op afspraak, spontaan binnenlopen is slechts beperkt mogelijk! Afspraken op vrijdag of zaterdag zijn bij uitzondering mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

  Maandag

  10:00 – 22:00 uur

  Dinsdag

  10:00 – 22:00 uur

  Woensdag

  10:00 – 22:00 uur

  Donderdag

  10:00 – 22:00 uur

  Vrijdag

  gesloten

  Zaterdag

  gesloten

  Zondag

  gesloten

  Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

  Aarzel dan vooral niet en neem telefonisch contact op met onze hypotheekadviseur in Hoogkarspel!

  0228 – 76 0007

  (ma-do, 10:00-22:00 uur)

  Bezoekadres

  Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel
  Streekweg 204
  1616 AN Hoogkarspel
  (samen met Steneker & Van Westen Vastgoed)

  Bereikbaarheid

  Wij zijn ook goed bereikbaar per auto. Klik hier om uw route te plannen. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein van de Albert Heijn langs de Streekweg. Komt u met het openbaar vervoer? Wij bevinden ons op 10 minuten loopafstand van Station Hoogkarspel.

  Beoordeeld met een geweldige 9,8!

  Klanten hebben Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel / Drechterland met een geweldige 9,8 beoordeeld! Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze prachtige score. Klanten zeggen vooral het geduld en de pro-actieve inzet van onze hypotheekadviseur in Hoogkarspel op prijs te stellen. U kunt alle ervaringen die klanten hebben achtergelaten op het onafhankelijke vergelijkingsplatform Advieskeuze.nl hier zelf nalezen. Deze ervaringen zijn allen door het platform gecontroleerd op echtheid.

  Hypotheekadvies met 9,8 beoordeeld

  Ruim 25 jaar lang uw vaste adviseur

  Ook afspraken in de avond mogelijk

  Zeer betrokken hypotheekadviseurs

  Uw adviseur bij Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel

  Maak kennis met onze SEH erkende hypotheekadviseur in Hoogkarspel

  Rob Gnodde, Hypotheekadviseur bij Vita Hypotheekadvies Hoogkarpsel

  Rob Gnodde

  Vestiginghouder & SEH erkend Hypotheekadviseur

  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen?

  Maak zonder verplichtingen kennis met onze adviseur bij u in de buurt!

  Wij vergelijken bijna 40 aanbieders voor u!

  Vita Hypotheekadvies Hoogkarspel adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Wij zijn hierbij niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker en dit kan u veel voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk de rentes en voorwaarden van bijna 40 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Bovendien hebben wij bij bijna alle partijen een rechtstreekse aanstelling en zijn wij dus ook niet afhankelijk van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

  Oriëntatiegesprek aanvragen?

  Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

   Vita Hypotheekadvies al ruim 25 jaar lang uw vaste hypotheekadviseur in Hoogkarspel

   Vita Hypotheekadvies is al ruim 25 jaar lang uw partner in hypotheken en verzekeringen. Wij staan voor deskundig en onafhankelijk advies waarbij uw belang altijd centraal zal blijven staan. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van klanten die onze dienstverlening in Hoogkarspel / Drechterland gemiddeld een 9,8 uit 10 geven. Naast onze vestiging in Hoogkarspel hebben we nog 14 andere kantoorlocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Noord-Brabant en Friesland. Al onze WFT-erkende hypotheekadviseurs zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en altijd betrokken bij uw situatie. Ook de complexe dossiers schrikken hen daarbij niet af. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Vraag hiervoor direct een afspraak aan.

   Afspraak per telefoon?

   Bel ons voor vragen of als u direct een afspraak wilt inplannen!

   0228 – 76 0007

   (ma-do, 10:00-22:00 uur)

   Lees onze actuele artikelen

   Veelgestelde vragen

   Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

   Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

   Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

   Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

   Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

   Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.