fbpx

Hypotheekadvies Haarlem

Vita Hypotheekadvies
Haarlem Nieuwe Gracht

Vita Hypotheekadvies Haarlem / Nieuwe Gracht 102 / 2011 NL Haarlem

Wilt u een hypotheek afsluiten of oversluiten? Vita Hypotheekadvies Haarlem voorziet u van 100% onafhankelijk advies. Klik op de onderstaande knop om snel een gratis afspraak te maken.

Talen op dit kantoor: nederlandse taal bij vita hypotheekadvies haarlem english language at vita hypotheekadvies haarlem

Talen op dit kantoor: nederlandse taal bij vita hypotheekadvies haarlem english language at vita hypotheekadvies haarlem

vita hypotheekadvies haarlem adres

Welkom bij Vita Hypotheekadvies Haarlem

Bent u op zoek naar een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur in Haarlem? Bij Vita Hypotheekadvies Haarlem staan wij voor u klaar! Al meer dan 20 jaar lang kunt u bij onze organisatie terecht voor het afsluiten, oversluiten of aanpassen van uw hypotheek of verzekering. Wij vertellen u graag wat er voor u mogelijk is tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij ons op kantoor. Wilt u ook zonder verplichtingen kennismaken met onze lokale hypotheekadviseur Floris Kaspers? Dan kunt u online een afspraak aanvragen of direct bellen met telefoonnummer 06 – 429 672 9506 – 429 672 95. Bent u in de buurt? Kom dan gerust eens binnen lopen op ons kantoor in de binnenstad van Haarlem aan de Nieuwe Gracht 102.

Wilt u een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen?

Vraag dan direct een afspraak aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Vita Hypotheekadvies Haarlem

Post- en bezoekadres:

Nieuwe gracht 102
2011 NL Haarlem

T: 06 – 429 672 9506 – 429 672 95

Route en bereikbaarheid

Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren aan de Nieuwe Gracht of het Nassauplein. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan met bus of trein naar Centraal Station Haarlem. Ons kantoor bevindt zich op 6 minuten loopafstand van dit station. U kunt hier uw route plannen.

Openingstijden

Maandag9:00 – 17:00 uur

Dinsdag9:00 – 17:00 uur

Woensdag9:00 – 17:00 uur

Donderdag9:00 – 17:00 uur

Vrijdag9:00 – 17:00 uur

Zaterdaggesloten

Zondaggesloten

Uitstekende klantbeoordeling

Klanten beoordelen de dienstverlening van onze gehele organisatie gemiddeld met een 9,8! Dit cijfer is gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Deze beoordelingen zijn door het platform gecontroleerd op echtheid. Klanten zeggen vooral onze persoonlijke betrokkenheid en professionele aanpak op prijs te stellen. Vanzelfsprekend zijn wij apetrots op deze beoordeling. Voor ons telt, naast de kwaliteit van ons advies, immers ook de tevredenheid van onze klanten. Wilt u onze uitstekende dienstverlening zelf ook ervaren? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

Een super gemotiveerde adviseur die zeker verstand heeft van zijn vak en zich er als een tijger in vastbijt. Super blij mee en adviseer de adviseur zeker aan andere klanten. - Wdj, juli 2019 op advieskeuze.nl
Snel, deskundig en persoonlijk advies op maat gekregen. Van begin tot eind zeer tevreden over de werkwijze. Voelde vertrouwd en de adviseur zit er bovenop. - Jochem, maart 2019 op advieskeuze.nl

Heeft u vragen over een hypotheek of verzekering?

Bel dan 06 – 429 672 9506 – 429 672 95 of maak direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Wij vergelijken bijna 40 aanbieders voor u

Vita Hypotheekadvies Haarlem adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van een hypotheek. Wij doen dit geheel onafhankelijk en hebben dus geen voorkeur voor een specifieke hypotheekverstrekker. Dit kan u vervolgens heel veel voordeel opleveren! Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk het aanbod van alle hypotheekaanbieders in Nederland voor u vergelijken. Zo profiteert u bij ons niet alleen van de laagste hypotheekrente, maar natuurlijk ook van de best passende voorwaarden.

Meer dan 20 jaar lang uw hypotheekadviseur

Vita Hypotheekadvies heeft meer dan 20 jaar lang ervaring met het adviseren en bemiddelen van hypotheken en verzekeringen. Gedurende deze tijd hebben wij altijd voor u klaar gestaan met eerlijk, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van onze klanten. Onze gehele organisatie wordt gemiddeld namelijk met een 9,8 beoordeeld. Dagelijks helpen onze WFT-erkende adviseurs een groot aantal klanten bij hun vragen over hypotheken en verzekeringen. De dienstverlening is hierbij altijd daadkrachtig, deskundig en oplossingsgericht. Naast onze vestiging in Haarlem werken wij ook vanuit diverse andere kantoorlocaties in Nederland. Zo hebben wij o.a. ook vestigingen in Amsterdam Osdorp, Zaandam, Krommenie en Amsterdam Zuid. Hierdoor kunnen wij u prima van dienst zijn, waar in Nederland u ook woont.

Denkt aan zaken waar je als koper geen erg in hebt. Belang van een meedenker is groot! - Mieke, maart 2020 op advieskeuze.nl
De adviseur heeft mij als ZZP-er goed geholpen bij het vinden van een hypotheek, terwijl dat met de huidige strenge hypotheek-eisen niet eenvoudig was. Daardoor woon ik nu in een fijn, eigen huis! - S.W. Husslage, april 2019 op advieskeuze.nl

van engelen makelaars haarlem

Samenwerking met Van Engelen Makelaars

Op ons adres aan de Nieuwe Gracht 102 vindt u ook Van Engelen Makelaars. Dit NVM makelaarskantoor is zeer bekend met de woningmarkt in en rondom de gemeente Haarlem. Vita Hypotheekadvies Haarlem werkt veelvuldig samen met Van Engelen Makelaars en dit kan ook u veel voordeel en gemak opleveren. Zo is er bijvoorbeeld altijd een makelaar die u snel van dienst kan zijn bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning.

Nieuwe hypotheek afsluiten of huidige hypotheek aanpassen?

Wij vertellen u graag wat er voor u mogelijk is tijdens een gratis oriëntatiegesprek.

Onze laatste artikelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Wilt u precies weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze deskundige adviseurs. De hoogte van het maximale leenbedrag is immers afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een snelle indicatie te krijgen, dan kunt u hiervoor zelf een online berekening maken.

Is een oriëntatiegesprek echt gratis en vrijblijvend?

Een oriëntatiegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo komt u te weten wat er voor u mogelijk én verstandig is, zonder dat hier verplichtingen aan verbonden zijn. Wilt u een afspraak aanvragen voor een gratis oriëntatiegesprek? Dan kunt u dat hier doen.