Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Haarlem – Nieuwe Gracht

Wilt u een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen? Vita Hypotheekadvies Haarlem voorziet u graag van onafhankelijk advies op maat. Maak hiervoor direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze adviseur.

entree van vita hypotheekadvies haarlem

Vita Hypotheekadvies Haarlem

Bent u op zoek naar een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur in Haarlem? Bij Vita Hypotheekadvies Haarlem staan wij voor u klaar! Al meer dan 25 jaar lang kunt u bij onze organisatie terecht voor het afsluiten, oversluiten of aanpassen van uw hypotheek of verzekering. Onze lokale adviseur Floris Kaspers vertelt u graag wat er voor u mogelijk is tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij ons op kantoor. Bent u in de buurt? Kom dan gerust eens binnen lopen op ons kantoor in de historische binnenstad van Haarlem aan de Nieuwe Gracht 102.

Gratis oriëntatiegesprek met een adviseur aanvragen?

  Uw reden voor de afspraak?
  Uw contact gegevens:
  Dhr.Mevr.
  Bent u een bestaande klant?
  Hoe heeft u ons gevonden?

  … of bel 023 – 200 11 56

  (ma-vr, 09:00-17:00 uur)

  Onze openingstijden:

  Maandag 09:00 – 17:00 uur

  Dinsdag 09:00 – 17:00 uur

  Woensdag 09:00 – 17:00 uur

  Donderdag 09:00 – 17:00 uur

  Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

  Zaterdag gesloten

  Zondag gesloten

  Een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen?

  Vraag dan direct een afspraak aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  Wij vergelijken bijna 40 aanbieders

  Vita Hypotheekadvies Haarlem adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van een hypotheek. Wij doen dit geheel onafhankelijk en hebben dus geen voorkeur voor een specifieke hypotheekverstrekker. Dit kan u vervolgens heel veel voordeel opleveren! Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk het aanbod van alle hypotheekaanbieders in Nederland voor u vergelijken. Zo profiteert u bij ons niet alleen van de laagste hypotheekrente, maar natuurlijk ook van de best passende voorwaarden.

  rabobank hypotheek

  ing bank hypotheek

  abn amro hypotheek

  aegon hypotheek

  florius hypotheek

  Vita Hypotheekadvies Haarlem helpt u met al uw vragen over hypotheken

  Wilt u een beleggingspand financieren met een hypotheek?

  beleggingspand financieren met verhuurhypotheek

  Met een verhuurhypotheek kunt u een huis kopen om deze vervolgens te verhuren. Onze hypotheekadviseur in Haarlem is specialist in het afsluiten van een verhuurhypotheek.

  Wilt u een hypotheek voor ondernemers afsluiten?

  hypotheek voor ondernemer

  Als ondernemer beschikt u mogelijk over een flexibel inkomen. Toch is het vaak wel mogelijk om een hypotheek voor een ondernemer te krijgen. Maak ook hiervoor een afspraak met onze adviseur.

  Wilt u uw huis verduurzamen met een hypotheek?

  huis verduurzamen met hypotheek

  Wilt u investeren in energiebesparende maatregelen of koopt u een huis dat al energiezuinig is? Dan kunt u vaak een hogere hypotheek afsluiten. Wij brengen graag uw mogelijkheden in kaart.

  Uitstekende klantbeoordeling

  Klanten beoordelen de dienstverlening van onze gehele organisatie gemiddeld met een 9,9! Dit cijfer is gebaseerd op ruim 800 beoordelingen op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Deze beoordelingen zijn door het platform gecontroleerd op echtheid. Klanten zeggen vooral onze persoonlijke betrokkenheid en professionele aanpak op prijs te stellen. Vanzelfsprekend zijn wij apetrots op deze beoordeling. Voor ons telt, naast de kwaliteit van ons advies, immers ook de tevredenheid van onze klanten. Wilt u onze uitstekende dienstverlening zelf ook ervaren? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

  Prettig persoon, zakelijk, verstand van zaken, flexibel. - Mariska over adviseur Floris Kaspers, juli 2021 op Advieskeuze.nl
  Voor een hele goede prijs heeft Floris ons geholpen met het regelen van een duurzame hypotheek bij RegioBank. Floris kan snel schakelen, heeft kennis van de business en heeft voor ons een hele goede deal geregeld. Daarnaast hebben we offertes en advies opgevraagd inzake verzekeringen die we nodig hebben bij de koop van onze woning. - Tom V. over adviseur Floris Kaspers, september 2020 op Google

  van engelen makelaars te haarlem

  Samenwerking Vita Hypotheekadvies Haarlem en Van Engelen Makelaars

  Op ons adres aan de Nieuwe Gracht 102 vindt u ook Van Engelen Makelaars. Dit NVM makelaarskantoor is zeer bekend met de woningmarkt in en rondom de gemeente Haarlem. Vita Hypotheekadvies Haarlem werkt veelvuldig samen met Van Engelen Makelaars en dit kan ook u veel voordeel en gemak opleveren. Zo is er bijvoorbeeld altijd een makelaar die u snel van dienst kan zijn bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning.

  Meer dan 25 jaar lang uw vaste hypotheekadviseur in Haarlem

  Vita Hypotheekadvies heeft meer dan 25 jaar lang ervaring met het adviseren en bemiddelen van hypotheken en verzekeringen. Gedurende deze tijd hebben wij altijd voor u klaar gestaan met eerlijk, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Dit is ook terug te zien in onze klantbeoordeling. Onze gehele organisatie wordt gemiddeld namelijk met een 9,9 beoordeeld. Dagelijks helpen onze adviseurs een groot aantal klanten bij hun vragen over hypotheken en verzekeringen. De dienstverlening is hierbij altijd daadkrachtig, deskundig en oplossingsgericht. Naast onze vestiging in Haarlem werken wij ook vanuit diverse andere kantoorlocaties in Nederland. Zo hebben wij o.a. ook vestigingen in Amsterdam Osdorp, Zaandam, Krommenie en Amsterdam Zuid.

  Heeft u vragen over een hypotheek of verzekering?

  Maak dan direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur in Haarlem.

  Onze hypotheekadviseur in Haarlem

  hypotheekadviseur floris kaspers van vita hypotheekadvies haarlem

  Floris Kaspers

  Hypotheekadviseur

  Adres en Bereikbaarheid

  Post- en bezoekadres:

  Vita Hypotheekadvies Haarlem
  Nieuwe Gracht 102
  2011 NL Haarlem
  T: 023 – 200 11 56

  Route en parkeren:

  Ons kantoor bevindt zich in de historische binnenstad van Haarlem. Desondanks zijn wij goed bereikbaar met de auto via de Rijksweg A9. Neem vervolgens afslag Haarlem – Centrum. U kunt betaald parkeren aan bijvoorbeeld de Nieuwe Gracht of op het Nassauplein. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan met bus of trein naar Centraal Station Haarlem. Ons kantoor is gelegen op 6 minuten loopafstand van dit station.

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

  Wilt u precies weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek met één van onze deskundige adviseurs. De hoogte van het maximale leenbedrag is immers afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een snelle indicatie te krijgen, dan kunt u hiervoor zelf online uw maximale hypotheek berekenen.

  Kan ik mijn huidige hypotheek via jullie oversluiten?

  Bij het afsluiten van uw huidige hypotheek heeft u een rentevaste periode gekozen. Wilt u uw hypotheek oversluiten naar een andere bank? Dan kan dit u mogelijk veel voordeel opleveren. Onze adviseur zoekt daarom graag voor u uit welke voordelen er voor u gelden. Maak ook hiervoor een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  Kan ik bij jullie terecht voor een verhuurhypotheek?

  U kunt bij ons ook terecht voor het financieren van een aan te kopen beleggingspand met een verhuurhypotheek. Vraag ook hiervoor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

  Kan ik bij jullie een hypotheek voor een ondernemer afsluiten?

  Jazeker. Wij helpen u ook graag bij het afsluiten van een hypotheek voor een ondernemer. Wij kunnen uw mogelijkheden in kaart brengen door middel van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  Nieuwe hypotheek afsluiten of huidige hypotheek aanpassen?

  Wij vertellen u graag wat er voor u mogelijk is tijdens een gratis oriëntatiegesprek.

  Wilt u ook niets missen?

  Wilt u niets missen over hypotheken, verzekeringen of de woningmarkt. Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal eens per maand een mail met nieuws, tips en achtergrondverhalen.