fbpx

Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp

Vita Hypotheekadvies Amsterdam West

Vita Hypotheekadvies Amsterdam West / Meer en Vaart 22 / 1068 ZZ Amsterdam

Wilt u een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen? Bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam West staan wij voor u klaar! Onze organisatie bestaat al ruim 20 jaar en in deze tijd hebben wij altijd voor u klaar gestaan met persoonlijk, onafhankelijk en transparant hypotheekadvies. Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met onze adviseur in Amsterdam West? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis oriëntatiegesprek. Vul hiervoor onderstaand formulier in of bel direct met het nummer 06 – 47 166 034.

Wilt u een gratis oriëntatiegesprek bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam West?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Openingstijden Vita Hypotheekadvies Amsterdam West

Let op: In Amsterdam West werken wij bij voorkeur op afspraak, spontaan binnenlopen is slechts beperkt mogelijk! Afspraken in de avond of het weekend zijn bij uitzondering mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Maandag

9:00 – 17:30 uur

Dinsdag

9:00 – 17:30 uur

Woensdag

9:00 – 17:30 uur

Donderdag

9:00 – 17:30 uur

Vrijdag

9:00 – 17:30 uur

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Twijfel dan niet en neem vrijblijvend telefonisch contact op met onze hypotheekadviseur in Amsterdam West!

06 – 47 166 034

(ma-vr, 9:00-17:30 uur)

Bezoekadres

Vita Hypotheekadvies Amsterdam West
Meer en Vaart 22
1068 ZZ Amsterdam
(samen met LDB makelaardij)

Bereikbaarheid

Wij zijn ook goed bereikbaar per auto. Klik hier om uw route te plannen. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid bij ons voor de deur langs de Meer en Vaart. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan tram 2, 12, 13 of 17 en stap uit bij tramhalte CS Tram Westzijde te Amsterdam.

Beoordeeld met een geweldige 9,7!

Klanten hebben Vita Hypotheekadvies Amsterdam West met een uitstekende 10 beoordeeld! Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze prachtige score. Klanten zeggen vooral de deskundigheid, kennis en zorgvuldige werkwijze van onze hypotheekadviseur in Amsterdam West op prijs te stellen. U kunt alle ervaringen die klanten hebben achtergelaten op het onafhankelijke vergelijkingsplatform Advieskeuze.nl hier zelf nalezen. Deze ervaringen zijn allen door het platform gecontroleerd op echtheid.

Hypotheekadvies met 10 beoordeeld

Ruim 20 jaar lang uw vaste adviseur

Oriëntatiegesprek altijd gratis

Zeer betrokken hypotheekadviseurs

Uw adviseur bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam West

Maak kennis met onze WFT-erkende hypotheekadviseur in Amsterdam West

Jay Teeling, Hypotheekadviseur bij Vita Hypotheekadvies Krommenie

Yakup Yilmaz

Vestiginghouder & Hypotheekadviseur

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen?

Maak zonder verplichtingen kennis met onze adviseur bij u in de buurt!

Wij vergelijken 30 aanbieders voor u!

Vita Hypotheekadvies Amsterdam West adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Wij zijn hierbij niet gebonden aan één specifieke hypotheekverstrekker en dit kan u veel voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs kunnen hierdoor namelijk de rentes en voorwaarden van meer dan 30 verschillende aanbieders vergelijken. Zo vinden wij altijd een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Bovendien hebben wij bij bijna alle partijen een rechtstreekse aanstelling en zijn wij dus ook niet afhankelijk van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

Oriëntatiegesprek aanvragen?

Vraag uw gratis gesprek aan via het onderstaand formulier, waarna wij contact met u opnemen.

Vita Hypotheekadvies al ruim 20 jaar lang uw vaste hypotheekadviseur

Vita Hypotheekadvies is al ruim 20 jaar lang uw partner in hypotheken en verzekeringen. Wij staan voor deskundig en onafhankelijk advies waarbij uw belang altijd centraal zal blijven staan. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van klanten die onze dienstverlening in Amsterdam West gemiddeld een 10 uit 10 geven. Naast onze vestiging in Amsterdam West hebben we nog 8 andere kantoorlocaties in Noord-Holland en Friesland. Al onze WFT-erkende hypotheekadviseurs zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en altijd betrokken bij uw situatie. Ook de complexe dossiers schrikken hen daarbij niet af. Tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Vraag hiervoor direct een afspraak aan.

Afspraak per telefoon?

Bel ons voor vragen of als u direct een afspraak wilt inplannen!

06 – 47 166 034

(ma-vr, 9:00-17:30 uur)

Lees onze actuele artikelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

Bent u benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Voor een snelle indicatie kunt u hiervoor zelf een online berekening maken. De uitkomst van deze berekening geldt echter als indicatie. Het uiteindelijke bedrag is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Wenst u een nauwkeurige berekening? Maak dan direct een gratis en vrijblijvende afspraak met een deskundige adviseur.

Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

Absoluut! Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag vervolgens direct uw gesprek aan.

Kan ik mijn huidige hypotheek ook oversluiten?

Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u ook een rentevaste periode gekozen. Het oversluiten van uw hypotheek tijdens deze periode zou u veel voordeel op kunnen leveren. Het is bijna altijd mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Toch kunnen hier ook nadelen aan vast zitten. Onze adviseurs zoeken daarom graag voor u uit het oversluiten van uw hypotheek ook echt aantrekkelijk voor u is. Klik hier om direct een afspraak te maken.