Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Vita Hypotheekadvies
Amsterdam – Osdorp

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp biedt u deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Klik op de onderstaande knop om snel een eenvoudig een gratis oriëntatiegesprek aan te vragen.

vita hypotheekadvies amsterdam osdorp en ldb makelaardij

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp

Overweegt u een woning te kopen of te verbouwen? Of vraagt u zich af of uw huidige woonlasten lager kunnen? Bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp staan wij voor u klaar! Onze organisatie is immers al meer dan 25 jaar lang uw specialist in hypotheken en verzekeringen. Wij informeren u graag vrijblijvend over uw mogelijkheden tijdens een gratis oriëntatiegesprek. U kunt hiervoor online een afspraak aanvragen of direct telefonisch contact opnemen met onze lokale adviseur op het telefoonnummer 020 – 21 49 010020 – 21 49 010. Tijdens dit gesprek proberen wij zicht op uw situatie en wensen te krijgen. Onze adviseur kan hierdoor precies vertellen welke mogelijkheden u heeft en welke stappen hiervoor ondernomen moeten worden.

Uw maximale hypotheek en maandlasten laten berekenen?

Wij berekenen gratis en vrijblijvend uw maximale hypotheek en maandlasten.

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp

Post- en bezoekadres:

Meer en Vaart 22
1068 ZZ Amsterdam

T: 020 – 21 49 010020 – 21 49 010

Route en bereikbaarheid

Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren voor onze deur langs de Meer en Vaart. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan vanaf Station Sloterdijk met bus 61 of 69 naar bushalte Oeverpad te Amsterdam. Klik hier om uw route zelf in te plannen.

Openingstijden

Maandag9:00 – 17:00 uur

Dinsdag9:00 – 17:00 uur

Woensdag9:00 – 17:00 uur

Donderdag9:00 – 17:00 uur

Vrijdag9:00 – 17:00 uur

Zaterdaggesloten

Zondaggesloten

Uitstekende klantbeoordeling

(80+ klantervaringen)

Klanten van Vita Hypotheekadvies beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 10 uit 10! Natuurlijk zijn wij reuze trots op deze hoge klantwaardering. Deze waardering is namelijk gebaseerd op 80+ reviews op Advieskeuze.nl. Dit onafhankelijke platform controleert alle beoordelingen en keurt deze goed of af. Klanten waarderen vooral onze deskundige aanpak en duidelijke uitleg. U kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk verder te helpen. Wilt u ook van onze uitstekende dienstverlening gebruikmaken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Werkt snel, transparant en eerlijk. Voor mij was snel duidelijk wat ik kon verwachten en wat mijn mogelijkheden waren. Binnen no time hadden we mijn financiering op orde en was m'n hypotheek geregeld. - Jeffrey Schet over adviseur Yakup Yilmaz, juni 2021 op Advieskeuze.nl
Ik kon er terecht voor al mijn vragen rondom mijn hypotheek. Mijn hypotheek was binnen enkele dagen geregeld. Kortom zeer vriendelijk, geduldig en vakmanschap. - Ahmet Basturk over adviseur Yakup Yilmaz, juni 2021 op Advieskeuze.nl

Een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen?

Ontdek snel wat er mogelijk is tijdens een gratis oriëntatiegesprek.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp adviseert en bemiddelt als onafhankelijk intermediair in hypotheken en verzekeringen. Wij doen hierbij zaken met bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland en hebben geen voorkeur voor een specifieke aanbieder. Als u een hypotheek wilt afsluiten kan dit u veel voordeel opleveren. Onze adviseurs kijken hierdoor écht naar uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zij zoeken daar vervolgens de aanbieder bij met de laagste hypotheekrente of best passende voorwaarden.

Al ruim 25 jaar uw vaste hypotheekadviseur in Amsterdam

Vita Hypotheekadvies staat al meer dan 25 jaar lang voor u klaar met eerlijk, deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Ons toegewijde team van deskundige adviseurs helpt dagelijks een groot aantal klanten bij hun vragen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Zij behandelen hierbij zowel eenvoudige als complexe dossiers en stellen daarbij altijd het belang van de klant centraal. Dit is ook terug te zien in onze gemiddelde klantbeoordeling op Advieskeuze.nl. Momenteel werken wij vanuit verschillende kantoorlocaties in Noord-Holland en Friesland. Naast onze vestiging in Amsterdam Osdorp hebben wij o.a. ook vestigingen in Amsterdam Zuid, Zaandam, Haarlem en Krommenie. Verder zijn er, verspreid over het hele land, ook een groot aantal ambulante adviseurs aan onze organisatie verbonden. Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn, ongeacht waar in Nederland u woont.

Wij hebben regelmatig contact gehad met onze adviseur. Hij was goed bereikbaar en nam alle tijd. We werden stap voor stap door het hele proces geleid. Altijd een duidelijk overzicht gekregen. Hypotheek was binnen 4 werkdagen geheel rond. Fijne, duidelijke en vooral snelle afhandeling! Wij waren erg tevreden en zullen Yakup Yilmaz zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. - Sultan over adviseur Yakup Yilmaz, februari 2020 op Advieskeuze.nl

samenwerking vita hypotheekadvies amsterdam osdorp en ldb makelaardij amsterdam

Nauwe samenwerking Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp en LDB Makelaardij in Amsterdam

Op ons adres aan de Meer en Vaart 22 in Amsterdam vindt u ook LDB Makelaardij. Dit VBO makelaarskantoor is vooral actief op de woningmarkt in Amsterdam, Zaandam en omstreken. Vita Hypotheekadvies Amsterdam Osdorp werkt veelvuldig, maar niet uitsluitend samen met LDB Makelaardij. Onze nauwe samenwerking kan ook u veel voordeel en gemak opleveren. U kunt hierdoor namelijk snel en eenvoudig een betrouwbare makelaar raadplegen voor vragen over bijvoorbeeld de aankoop, verkoop of het verhuren van uw woning. Dit is het voordeel van zowel een makelaar als een hypotheekadviseur onder één dak.

Heeft u vragen over een hypotheek of verzekering?

Bel dan 020 – 21 49 010020 – 21 49 010 of maak online een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Onze laatste artikelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

Wilt u weten hoeveel u maximaal aan hypotheek kunt krijgen? U kunt zelf een online berekening maken op onze website. Het is belangrijk om te weten dat de uitkomst van deze berekening slechts als indicatie geldt. Het uiteindelijke bedrag is immers afhankelijk van veel verschillende factoren. U kunt hiervoor ook eenvoudig online een gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunnen wij een compleet beeld krijgen van uw financiële positie. Hierdoor kunnen wij het maximale leenbedrag en de bijbehorende maandlasten precies voor u berekenen.

Zijn er kosten verbonden aan een oriëntatiegesprek?

Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Er zijn dus geen kosten of verplichtingen verbonden aan dit gesprek. Wij bespreken uw persoonlijke situatie, brengen uw wensen in kaart en bekijken de mogelijkheden. Klik hier om een oriëntatiegesprek aan te vragen.