fbpx

Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein

Vita Hypotheekadvies
Amsterdam Mercatorplein

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein / Mercatorplein 33-35 / 1057 BZ Amsterdam

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein biedt u deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Klik op de onderstaande knop om snel een eenvoudig een gratis oriëntatiegesprek aan te vragen.

Talen op dit kantoor: nederlandse taal bij vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein english language at vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein türkçe dil vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein

Talen op dit kantoor: nederlandse taal bij vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein english language at vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein türkçe dil vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein

vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein adres

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein

Overweegt u een woning te kopen of te verbouwen? Of vraagt u zich af of uw huidige woonlasten lager kunnen? Bij Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein staan wij voor u klaar! Onze organisatie is immers al meer dan 20 jaar lang uw specialist in hypotheken en verzekeringen. Wij informeren u graag vrijblijvend over uw mogelijkheden tijdens een gratis oriëntatiegesprek. U kunt hiervoor online een afspraak aanvragen of direct telefonisch contact opnemen met onze lokale adviseur (06 – 29 51 66 0606 – 29 51 66 06). Tijdens dit gesprek proberen wij zicht op uw situatie en wensen te krijgen. Onze adviseur kan hierdoor precies vertellen welke mogelijkheden u heeft en welke stappen hiervoor ondernomen moeten worden.

Uw maximale hypotheek en maandlasten laten berekenen?

Wij berekenen gratis en vrijblijvend uw maximale hypotheek en maandlasten.

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein

Post- en bezoekadres:

Mercatorplein 33-35
1057 BZ Amsterdam

T: 06 – 295 166 0606 – 295 166 06

Tweede bezoekadres:

Bolstoen 2C
1064 AT Amsterdam

Route en bereikbaarheid

Komt u met de auto? Dan kunt u betaald parkeren in parkeergarage Marcatorplein. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan met bus (15, 18, 247) of tram (7, 13) naar bus- en tramhalte Mercatorplein te Amsterdam. Klik hier om uw route zelf in te plannen.

Openingstijden

Maandag9:00 – 17:00 uur

Dinsdag9:00 – 17:00 uur

Woensdag9:00 – 17:00 uur

Donderdag9:00 – 17:00 uur

Vrijdag9:00 – 17:00 uur

Zaterdaggesloten

Zondaggesloten

Uitstekende klantbeoordeling

Klanten van Vita Hypotheekadvies beoordelen onze dienstverlening met een gemiddelde van 9,8! Natuurlijk zijn wij reuze trots op deze hoge klantwaardering. Deze waardering is namelijk gebaseerd op meer dan 300 reviews op Advieskeuze.nl. Dit onafhankelijke platform controleert alle beoordelingen en keurt deze goed of af. Klanten waarderen vooral onze deskundige aanpak en persoonlijke betrokkenheid. U kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk verder te helpen. Wilt u ook van onze uitstekende dienstverlening gebruikmaken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Snel, deskundig en persoonlijk advies op maat gekregen. Van begin tot eind zeer tevreden over de werkwijze. Voelde vertrouwd en de adviseur zit er bovenop. - Jochem, maart 2019 op advieskeuze.nl
Adviseur heeft ons goed geholpen, goed advies gegeven. Eventuele vragen waren snel beantwoord en regelmatig telefonisch/email contact gehad. Zeker een aanrader! - Mike & Simone, september 2019 op advieskeuze.nl

Een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen?

Ontdek snel wat er mogelijk is tijdens een gratis oriëntatiegesprek.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein adviseert en bemiddelt als onafhankelijk intermediair in hypotheken en verzekeringen. Wij doen hierbij zaken met alle hypotheekverstrekkers in Nederland en hebben geen voorkeur voor een specifieke aanbieder. Als u een hypotheek wilt afsluiten kan dit u veel voordeel opleveren. Onze adviseurs kijken hierdoor écht naar uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zij zoeken daar vervolgens de aanbieder bij met de laagste hypotheekrente of best passende voorwaarden.

Al ruim 20 jaar uw vaste hypotheekadviseur

Vita Hypotheekadvies staat al meer dan 20 jaar lang voor u klaar met eerlijk, deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Ons toegewijde team van deskundige adviseurs helpt dagelijks een groot aantal klanten bij hun vragen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Zij behandelen hierbij zowel eenvoudige als complexe dossiers en stellen daarbij altijd het belang van de klant centraal. Dit is ook terug te zien in onze gemiddelde klantbeoordeling op Advieskeuze.nl. Onze organisatie wordt hier gemiddeld met een 9,8 beoordeeld. Momenteel werken wij vanuit 10 kantoorlocaties in Noord-Holland en Friesland. Naast onze vestiging aan het Mercatorplein in Amsterdam hebben wij o.a. ook vestigingen in Amsterdam Osdorp, Amsterdam Zuid, Zaandam en Haarlem. Verder zijn er, verspreid over het hele land, ook een groot aantal ambulante adviseurs aan onze organisatie verbonden. Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn, ongeacht waar in Nederland u woont.

Duidelijke advies en neemt de tijd om alles helder uit te leggen, zeker een aanrader! - Ersin Kayar, maart 2019 op advieskeuze.nl
Thorough, complete and fast assistance. Strongly recommended. - Tommaso, juni 2019 op advieskeuze.nl
Correct en op een rustige wijze geholpen. Regelmatig email en telefonisch contact gehad. - Elly, maart 2019 op advieskeuze.nl

samenwerking vita hypotheekadvies amsterdam mercatorplein en de ruyter makelaardij amsterdam

Samenwerking Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein en De Ruyter Makelaardij

Op ons adres aan het Mercatorplein 33-35 in Amsterdam vindt u ook De Ruyter Makelaardij. Dit VBO makelaarskantoor is actief op de woningmarkt in Amsterdam en omstreken. Vita Hypotheekadvies Amsterdam Mercatorplein werkt veelvuldig, maar niet uitsluitend samen met De Ruyter Makelaardij en dit kan ook u veel voordeel en gemak opleveren. Zo kunt u snel en eenvoudig een makelaar raadplegen bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning. Dit is het voordeel van een makelaar en hypotheekadviseur onder één dak.

Heeft u vragen over een hypotheek of verzekering?

Bel dan 06 – 295 166 0606 – 295 166 06 of maak online een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Onze laatste artikelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel hypotheek kan ik maximaal krijgen?

Wilt u weten hoeveel u maximaal aan hypotheek kunt krijgen? U kunt zelf een online berekening maken op onze website. Het is belangrijk om te weten dat de uitkomst van deze berekening slechts als indicatie geldt. Het uiteindelijke bedrag is immers afhankelijk van veel verschillende factoren. U kunt hiervoor ook eenvoudig online een gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunnen wij een compleet beeld krijgen van uw financiële positie. Hierdoor kunnen wij het maximale leenbedrag en de bijbehorende maandlasten precies voor u berekenen.

Zijn er kosten verbonden aan een oriëntatiegesprek?

Een oriënterend gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Er zijn dus geen kosten of verplichtingen verbonden aan dit gesprek. Wij bespreken uw persoonlijke situatie, brengen uw wensen in kaart en bekijken de mogelijkheden. Klik hier om een oriëntatiegesprek aan te vragen.