Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen?

Vul dan het onderstaand formulier in.

  Van verzekeringsadvies tot daadwerkelijk afsluiten van een passende verzekering

  Natuurlijk wilt u uw gezondheid, gezin, woning of auto optimaal beschermen. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende verzekeringen. Hieronder vindt u enkele verzekeringen die u bij ons extra voordelig kunt afsluiten.

  Reisverzekering

  Inboedelverzekering

  Opstalverzekering

  Overlijdensrisicoverzekering

  Autoverzekering

  Rechtsbijstandsverzekering

  Uitvaartverzekering

  Kapitaalverzekering

  Wilt u liever telefonisch een afspraak maken?

  Bel ons voor vragen over ons verzekeringsadvies of om een afspraak te maken!

  075 – 670 55 66

  (ma-vr, 9:00-17:30 uur)

  Uitstekende ervaringen van klanten

  Klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde score van 9,9 / 10. Wij zijn hier ontzettend trots op want klanttevredenheid is voor ons ongelooflijk belangrijk. Deze geweldige score is gebaseerd op de recensies van ruim 800 klanten op Advieskeuze.nl. Alle klantbeoordelingen en recensies worden bovendien door dit onafhankelijke platform op echtheid gecontroleerd. Klik op de onderstaande knop om alle (800+) klantervaringen zelf te lezen. Wilt u onze uitstekende dienstverlening zelf ook ervaren? Vraag dan direct een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

   

  uitstekende klantbeoordeling voor verzekeringsadvies

  Verzekeringsadvies voor rust en zekerheid

  Goed verzekerd zijn biedt u rust en zekerheid. Toch is het kiezen van een verzekering niet altijd eenvoudig. Wij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Zo brengen wij samen met u in kaart welke verzekeringen u echt nodig heeft. Ook vergelijken wij voor u de prijs, service en voorwaarden van verschillende verzekeraars. Hiermee voorkomt u een onder- of oververzekering en betaalt u ook nooit te veel premie. Naast het geven van advies, bemiddelen wij ook tussen u en de maatschappij waarbij u een verzekering wilt onderbrengen. Heeft u een verzekering via ons afgesloten? Dan kunt u eventuele schade rechtstreeks indienen bij ons. Wij dragen dan zorg voor een snelle afhandeling van uw schade.

  Gratis oriënterend gesprek voor verzekeringsadvies

  Bij verzekeringen speelt vertrouwen een belangrijke rol. Wij geven u daarom graag de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met één van onze adviseurs. Naast de kennismaking worden ook uw bestaande verzekeringen direct geanalyseerd.  Na dit gratis gesprek weet u dus meteen of uw verzekeringspakket nog wel aansluit op uw situatie en wensen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u momenteel over- of onderverzekerd bent. Of dat u ergens anders minder premie kunt betalen. Wilt u ook kennismaken met een adviseur en direct profiteren van onze gratis verzekeringscheck? Vraag dan direct een vrijblijvend kennismaking aan.

  Vrijblijvende kennismaking aanvragen?

  Vul dan het onderstaand formulier in.

   Vragen? Wij helpen u verder!

   Heeft u vragen over ons verzekeringsadvies of wilt u direct een adviseur spreken? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze centrale klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en kunnen indien gewenst een afspraak voor u inplannen. Ook kunnen zij u doorverbinden met een specifieke adviseur van Vita Hypotheekadvies.

   075 – 670 55 66

   (ma-vr, 9:00-17:30 uur)

   klantenservice voor verzekeringsadvies

   Veelgestelde vragen

   Is een oriënterend gesprek ook echt gratis en vrijblijvend?

   Jazeker! Zowel het oriënterend gesprek als onze verzekeringscheck is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zonder verplichtingen kennis maken met één van onze adviseurs. Klik hier en vraag direct uw gesprek en bijbehorende check aan.

   Kan ik op elke Vita Hypotheekadvies-vestiging terecht voor verzekeringsadvies?

   Niet al onze adviseurs houden zich bezig met verzekeringsadvies. U kunt hierdoor maar bij een beperkt aantal Vita Hypotheekadvies-vestigingen terecht voor verzekeringsadvies. Wilt u weten bij welke vestiging u terecht kunt? Ga dan naar onze contactpagina en neem contact met ons op.