Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.

erkend financieel adviseur heemskerk robin oosterbaan

Robin Oosterbaan

Erkend Financieel Adviseur

Robin Oosterbaan is werkzaam als Erkend Financieel Adviseur in de regio IJmond. Het is zijn missie om samen met u een goed financieel plan op te stellen en te bewaken. Hij doet dit met behulp van rust, inlevingsvermogen en een dosis humor. Robin start altijd met een gratis oriëntatiegesprek bij u thuis.

Uitgebreide werkervaring

“Ik houd mij bezig met financieel advies in de breedste zin van het woord. Ik geloof namelijk dat breed financieel advies noodzakelijk is voor een gezonde financiële toekomst van veel consumenten. Hiervoor moet de situatie van de klant wel eerst inzichtelijk worden gemaakt. Ik kijk hierbij ook naar de wens van nu en de verwachtingen voor de toekomst. Vervolgens stel ik samen met de klant een goed financieel plan op. Ik maak de klant graag wegwijs in de jungle van fiscale en wettelijke regels. Uiteindelijk haal ik veel plezier uit het verzorgen van een mooi eindresultaat voor mijn klanten.”

Robin Oosterbaan helpt u o.a. met:

 • Financiële planning
 • Opnemen van overwaarde
 • Vermogensbeheer
 • Verduurzaming van uw huis
 • Besparing op uw hypotheeklasten

Gratis afspraak met Robin Oosterbaan aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het afsluiten, oversluiten of aanpassen van een hypotheek? Maak dan direct een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met Robin Oosterbaan. Vul hiervoor onderstaande gegevens in en klik op “gegevens verzenden”. Robin neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om gezamenlijk de afspraak in te plannen.

  Uw aanhef *
  Uw voornaam *
  Uw achternaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw e-mailadres *
  Bent u een bestaande klant? *
  Hoe heeft u ons gevonden? *
  Uw reden voor de afspraak *
  Welke andere reden heeft u voor de afspraak? *