Zoeken
Bent u ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie.
hypotheek advies noord holland

Hypotheek Advies Noord Holland wijzigt naam in Vita Hypotheekadvies

Hypotheek Advies Noord Holland maakt vandaag bekend dat zij haar bedrijfsnaam heeft gewijzigd in Vita Hypotheekadvies. “De naamsverandering maakt het mogelijk dat wij kunnen blijven groeien, ook buiten de provincie Noord-Holland,” zegt Rob van ‘t Ent, directeur-eigenaar van de hypotheekadviesketen. Enkele maanden geleden werd in Lemmer, Friesland al de eerste vestiging buiten Noord-Holland geopend door een franchisenemer.

Meer mensen helpen bij realiseren van woonwens

Met deze naamswijziging zet Vita Hypotheekadvies in op de groei van het aantal vestigingen buiten Noord-Holland. Toch reageren vele verwonderd op de naamswijziging, want Hypotheek Advies Noord Holland is volgens hen een begrip in de Zaanstreek. Van ‘t Ent reageert hierop met: “Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen bij het verkrijgen van een hypotheek en het realiseren van hun woonwens. Om meer mensen te kunnen bereiken, moeten wij ons werkgebied uitbreiden. De vorige bedrijfsnaam werd door potentiële franchisenemers buiten de provincie als groot obstakel gezien”.

Over Vita Hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies is in 1997 opgericht als Hypotheek Advies Noord Holland en sinds 2019 actief onder de naam Vita Hypotheekadvies. Wat begon als een klein kantoor aan de Peperstraat in Zaandam is inmiddels uitgegroeid tot een keten met vestigingen in o.a. Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Alkmaar en het eerder genoemde Lemmer. Het hoofdkantoor is nog altijd in Zaandam gevestigd, waar inmiddels 11 medewerkers actief zijn.

Lesley van der Velde
l.vandervelde@vitahypotheekadvies.nl